January 2020

Μίλαν: Ανακοίνωσε Σαλεμάκερς

Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου Βέλγου μέσου, Αλέξις Σαλεμάκερς, από την Άντερλεχτ αντί συνολικά (δανεισμός και υποχρεωτική οψιόν αγοράς) 8.000.000 ευρώ.

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Εμρέ Μορ

Λίγο πριν από τις 22.00 προσγειώθηκε στο "Ελ. Βενιζέλος" για τον Ολυμπιακό ο 22χρονος Τούρκος εξτρέμ, Εμρέ Μορ, ο οποίος φορούσε "ερυθρόλευκη" εμφάνιση συνοδευόμενος από τη μητέρα του.

Αραούχο: "Να βάλω το πρώτο γκολ στην Αγια-Σοφιά"

Ο Σέρχιο Αραούχο έθεσε ως στόχο να βάλει αυτός το πρώτο γκολ στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, Αγια-Σοφιά, και έθεσε τον εαυτό στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα ακόμη και για το ματς του Περιστερίου (2/2, 17:15) με τον Ατρόμητο. Παραλίγο να μπλοκάρει το Instagram του από τα κιτρινόμαυρα μηνύματα.

Ολυμπιακός: Στην ΑΕΛ ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς

Ο 20χρονος στόπερ Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ΑΕΛ. Ο Σέρβος έπαιξε φέτος με τους "ερυθρόλευκους" σε δύο παιχνίδια, σε αυτά του κυπέλλου με την Καλαμάτα.

Παναθηναϊκός: Στο τριφύλλι έως το 2023 ο Διούδης

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Σωκράτη Διούδη με το τριφύλλι με τον Έλληνα γκολκίπερ να μένει στους πράσινους έως το 2023.

Ρέτσος: Δανεικός στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και επίσημα

Ο δανεισμός του Παναγιώτη Ρέτσου στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ολοκληρώθηκε με τον διεθνή αμυντικό να αγωνίζεται ως δανεικός στο σύλλογο της Premier League για τους επόμενους έξι μήνες με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Ολυμπιακός: Η Λεγκανές ανακοίνωσε τον Γκερέρο

Η Λεγκανές ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν. Επιστρέφει στην ομάδα της Μαδρίτης ο Ισπανός και παίρνει τη φανέλα με τον αριθμό 9.

Ολυμπιακός: Με Χασάν, αλλά χωρίς Λάζαρο κόντρα στην Ξάνθη

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη με νέο πρόσωπο τον Αχμέντ Χασάν. Εκτός αποστολής έμεινε ο Χριστοδουλόπουλος που κάνει θεραπεία, ο τιμωρημένος Καμαρά και ο τραυματίας Μπρούνο.

Ολυμπιακός: Πετάει για Ελλάδα ο Μορ

Το βράδυ της Παρασκευής (31/1) φτάνει στην Ελλάδα μέσω Κωνσταντινούπολης για τον Ολυμπιακό ο Εμρέ Μορ. Τις επόμενες ώρες ο Τούρκος εξτρέμ προσγειώνεται στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για τους "ερυθρόλευκους".

Αραούχο: "Είμαι εδώ, μόνο ΑΕΚ"

Ο Σέρχιο Αραούχο επέστρεψε κι επίσημα στην ΑΕΚ και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι φόρεσε ξανά τα κιτρινόμαυρα. Το "είμαι εδώ, μόνο ΑΕΚ" του Τσίνο. (VIDEO)

Pages