March 2020

Κορονοϊός: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Μαρσέιγ, Παπέ Ντιούφ

O πρώην πρόεδρος της Μαρσέιγ, Παπέ Ντιούφ προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Ντακάρ της Σενεγάλης και τελικά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών.

Τα πέντε σενάρια για να τελειώσει η σεζόν και η χασούρα 1 δις ευρώ της UEFA

Το Sport24.gr παρουσιάζει τα πέντε σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι για να ολοκληρωθεί η σεζόν '19-'20. Χασούρα άνω του 1 δις ευρώ για την UEFA αν δεν τελειώσει η χρονιά. Τι συζητείται για τα συμβόλαια των παικτών, τη μεταγραφική περίοδο και το Financial Fair Play.

Κορονοϊός: Κόντε και παίκτες της Ίντερ λένε "ναι" στις περικοπές

Μετά τη Γιουβέντους και η Ίντερ είναι έτοιμη να προχωρήσει σε περικοπές. Τόσο ο προπονητής Αντόνιο Κόντε όσο και οι ποδοσφαιριστές των "νερατζούρι" εμφανίζονται πρόθυμοι να δεχτούν ό,τι τους προταθεί.

Φαν Ντάικ: "Μέσι, ο πιο δύσκολος αντίπαλος"

O Βίρτζιλ φαν Ντάικ απαντάει σε ερωτήσεις χρηστών του twitter, αποκαλύπτοντας πως ο Λιονέλ Μέσι είναι ο δυσκολότερος επιθετικός που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του,.

Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά πρότεινε στη Μαρσέιγ Τσιμίκα και Καμαρά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έδωσε συνέντευξη στη Γαλλία και όταν κλήθηκε να προτείνει δύο συμπαίκτες του στον προπονητή της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας Μπόας, αυτός μίλησε για τον Κώστα Τσιμίκα και τον Μαντί Καμαρά.

Μάικλ Νάιτ ο Μπενζεμά, Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Ζιρού

Δεν ξέρω αν κάποιοι από εσάς θυμάστε τον Καρίμ τον Μπενζεμά, όταν ξεκινούσε την καριέρα του, τότε που ανέβασε την μετοχή του στο ταβάνι, παίζοντας με τα χρώματα της Λυόν.

Κορονοϊός: Αναβολή μέχρι την 1η Ιουνίου στο ολλανδικό πρωτάθλημα

Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε ανακοίνωσε επιπρόσθετα μέτρα για την καταπολέμηση του κορονοϊού, με τα εθνικά πρωταθλήματα να αναβάλλονται τουλάχιστον μέχρι την 1η Ιουνίου.

Κορονοϊός: Η FIFA έτοιμη να προσφέρει 2,5 δις ευρώ για το ποδόσφαιρο

Η ποδοσφαιρική βιομηχανία έχει υποστεί τεράστιες οικονομικές απώλειες από την εξάπλωση του κορονοϊού και την αναστολή των αγώνων και η FIFA είναι έτοιμη να προσφέρει 2,5 δις ευρώ σε ένα "σχέδιο διάσωσής" της.

ΠΑΟΚ: Δεν ανησυχούν για Μίσιτς

Τη σιγουριά ότι η μεταγραφή του Γιόσιπ Μίσιτς θα ολοκληρωθεί κανονικά εκφράζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, παρά τα πορτογαλικά δημοσιεύματα που εκφράζουν το αντίθετο.

Λέστερ: Θέλει δανεικό τον Κουτίνιο

Σύμφωνα με την "Sport", η Λέστερ θα κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Φιλίπε Κουτίνιο, έχοντας για σύμμαχο τον Μπρένταν Ρότζερς, με τον οποίο ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ συνυπήρξε στη Λίβερπουλ.

Pages