August 2020

Παναθηναϊκός: "Η ΕΠΟ ετσιθελικά διαλύει κάθε είδους προγραμματισμό των ΠΑΕ"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τον ορισμό του τελικού Κυπέλλου την 12η Σεπτεμβρίου και την αναβολή της πρεμιέρας της Super League τονίζοντας ότι "η ΕΠΟ ετσιθελικά διαλύει κάθε είδους προγραμματισμό των ΠΑΕ".

Άρσεναλ: Επέκτεινε τον δανεισμό του Θεμπάγιος

Στην Άρσεναλ θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Ισπανός μέσος, Ντάνι Θεμπάγιος, πάλι ως δανεικός για μία σεζόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ορίστηκε για 12 Σεπτεμβρίου ο τελικός, αναβάλλεται η πρεμιέρα της Super League

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ορίστηκε με ψήφους 10-4 και 1 "παρών" στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ για τις 12 Σεπτεμβρίου. Αναβάλλεται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος που επρόκειτο να ξεκινήσει εκείνη τη μέρα. Πρώτη επιλογή η Ριζούπολη, δεύτερη το Πανθεσσαλικό.

Μπενφίκα: Τινάζει την μπάνκα για Νούνιες

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό του Champions League, Μπενφίκα, βρίσκεται μια ανάσα από την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της αποκτώντας τον Νταρουίν Νούνιες από την Αλμερία αντί 24.000.000 ευρώ!

Μπρέθγουεϊτ: "Δεν ζήτησα τη φανέλα του Μέσι με το Νο 10, θα ήταν ασέβεια"

Στη διάψευση δημοσιεύματος που τον ήθελε να ζητάει τη φανέλα με το Νο 10 στην Μπαρτσελόνα σε περίπτωση φυγής του Μέσι, προχώρησε με δηλώσεις ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ.

Παναθηναϊκός: Μένει ελεύθερος από την Μπράγκα ο Βιάνα

Ο Ντιόγκο Βιάνα αναμένεται τις επόμενες ώρες να μείνει ελεύθερος από την Μπράγκα, κάτι που σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος στον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του. Δεν αποκλείεται ταξίδι στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες.

Μπαρτσελόνα: Ο Βιδάλ πιέζει για να φύγει τώρα ως ελεύθερος

Ο Αρτούρο Βιδάλ θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του και σύμφωνα με ιταλικά και ισπανικά ΜΜΕ πιέζει τους Καταλανούς για να τον αφήσουν ως ελεύθερο.

Φαν Σιπ: "Το μυαλό μας πάντα στο Κατάρ 2022"

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Τζον φαν Σιπ, ξεκαθάρισε ότι το μυαλό βρίσκεται στο πλάνο παρουσίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Βόλος: Παίρνει κεφάλι ο Λόπεθ

Ο Άνχελ Γκόμεθ παίρνει κεφάλι στη μάχη με τον Ζοζέ Αραούζο και είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Βόλου, αντικαθιστώντας τον Σάκη Τσιώλη. Πληροφορίες κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία, πιθανό ταξίδι στα μέσα της εβδομάδας.

Άρσεναλ: Αποχαιρέτησε τον Μιχιταριάν με υπέροχη ανακοίνωση

Η Άρσεναλ έλυσε οριστικά τη συνεργασία της με τον Χένριχ Μιχιταριάν, με τον Αρμένιο μεσοεπιθετικό να παίρνει πλέον κανονική μεταγραφή για την Ρόμα.

Pages