"Έκρηξη" Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου!

Οι επίμονες ερωτήσεις των Άγγλων ρεπόρτερ για τον Κέβιν ντε Μπράινε έκαναν έξαλλο τον Ζοζέ Μουρίνιο, παραμονή του αγώνα με Στεάουα για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.Ο αποκλεισμός του Κέβιν Ντε Μπράινε από την αποστολή της Τσέλσι για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Στεάουα και οι ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου σχετικά με την απόφαση του Μουρίνιο, έφεραν το ξέσπασμά του Πορτογάλου:
"Εντυπωσιάζεστε από τους παίκτες που δεν αγωνίζονται. Δεν επιλέχτηκε. Η απόφαση ήταν δική μου.
Μόνο 11 μπορούν να παίξουν και προσπάθησα να αποφασίσω, με βάση την εικόνα που έχω από αυτά που κάνουν στο γήπεδο όταν παίζουν και στην προπόνηση',

Κάνω λάθη αλλά προσπαθώ να είμαι πάντα ειλικρινής. Ήμουν ειλικρινής με τον Μάτα για αυτά που έχει κάνει στην προπόνηση και στο ματς που έπαιξε, για αυτό παίζει.
Δεν μου άρεσε το παιχνίδι του Κέβιν απέναντι στη Σουίντον και δεν μου άρεσε και ο τρόπος που έκανε προπόνηση. Αλλά ρωτάτε πάντα για αυτούς που δεν παίζουν. Ευχαριστώ'".

Αμέσως μετά ο 50χρονος σηκώθηκε και έφυγε από την αίθουσα Τύπου, αφήνοντας τον Φρανκ Λάμπαρντ -που εκπροσωπούσε τους συμπαίκτες του- να συνεχίσει τις δηλώσεις προς τα ΜΜΕ.