November 2013

Αναστασίου: Δείξαμε μια απαράδεκτη νοοτροπία

Ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου δεν μπορούσε να εξηγήσει το μπλακ άουτ που έπαθε η ομάδα του, έκανε λόγο για απαράδεκτη νοοτροπία των παικτών του και ζήτησε συγγνώμη στον κόσμο για την εμφάνιση των πρασίνων.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου:

Σκαραφίγκας: Φαινόταν ότι θα κριθεί στο σουτ ή στο λάθος

Ο Πανελευσινιακός έχασε στις λεπτομέρειες από τον Απόλλωνα στην Πάτρα, με τον προπονητή της ομάδας της Ελευσίνας, Γιώργο Σκαραφίγκα, να εκφράζει την ικανοποίηση για την εμφάνιση των παικτών του."Προσπαθήσαμε να οδηγήσουμε το ματς εκεί που θέλαμε και το καταφέραμε, θα έλεγα το ίδιο ακόμα και αν κερδίζαμε πως ο πιο τυχερός και ικανός, θα κέρδιζε στις λεπτομέρειες.

Φαινόταν ότι το ματς θα κριθεί στο σουτ ή στο λάθος. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά όμως μας έχει χτυπήσει την πόρτα η ατυχία.

Σάντσες: Περήφανος για την ομάδα μου

Ο Απόλλωνας πήρε τον πρώτο του βαθμό με τον Λόρι Σάντσες στον πάγκο του με τον Αγγλο τεχνικό να δηλώνει περήφανος για την εικόνα της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό, και προσθέτοντας πως αν παίζεις καλά θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα στην συνέντευξη Τύπου:

8η ήττα, αλλά πρώτος βαθμός για ΠΑΟ

Η παράδοση που θέλει τη Νίκη Αιγινίου και τον Παναθηναϊκό να λύνουν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ συνεχίστηκε και στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής όπου η ομάδα της Πιερίας επικράτησε με 3-2 και πήρε δύο πολύτιμους βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την 8η ήττα του σε ισάριθμους αγώνες αλλά τουλάχιστον πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα.Η Νίκη αγωνίστηκε με βασικό διαγώνιο τον πασαδόρο της Μπλανκενάου ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά. Βασικός πασαδόρος έπαιξε ο Αναστασιάδης.

Πρώτο "τρίποντο" για τον Αρη, 3-0 την Παναχαϊκή

Ο Άρης σημείωσε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και την πρώτη με τρίποντο (3-0 σετ), επικρατώντας της Παναχαϊκής με 3-0 σετ στη Μίκρα.Στο ντεμπούτο του Σπύρου Φίνου ο Άρης έβγαλε πάθος και δύναμη και πήρε τη νίκη απέναντι στην Παναχαϊκή που έδειξε χωρίς ενέργεια και δεν απείλησε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Ο Άρης είχε 61% αποτελεσματικότητα στην επίθεση και υπεροχή στο μπλοκ όπου σταμάτησε τις επιθέσεις της Παναχαϊκής. Η ομάδα της Πάτρας έκανε ίσως την χειρότερη εμφάνιση της στο εφετινό πρωτάθλημα.

Βετούλας: Ημασταν πιο τυχεροί

Ο Απόλλων Πατρών στάθηκε πιο τυχερός στο τέλος και πήρε τη νίκη επί του Πανελευσινιακού στην Περιβόλα, όπως δήλωσε ο προπονητής των πατρινών, Νίκος Βετούλας, ο οποίος στάθηκε και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του."Ημασταν πιο τυχεροί και κάθε νίκη για μας είναι σημαντική. Είχαμε τεράστια άγχος και ο Βλάντο (Πέτροβιτς) δεν μπορεί ακόμα να μπει 100% όπως και ο Τέιλορ δεν είναι ακόμα αυτός που ξέραμε.

Αργυρόπουλος: Θα μας βοηθήσει ψυχολογικά αυτή η ισοπαλία

Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος υποστήριξε μετά την ισοπαλία του Απόλλωνα με τον Παναθηναϊκό, πως αυτός ο βαθμός θα βοηθήσει ψυχολογικά τους παίκτες της Ελαφράς Ταξιαρχίας.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργυρόπουλος:
"Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Παρά το γκολ που δεχτήκαμε νωρίς, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Βγήκαμε μπροστά για ένα δεύτερο γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε.

Παπαθεοδώρου: Δικαιούμασταν κάτι παραπάνω

Την ικανοποίηση για την εμφάνιση των παικτών του στην ήττα από τον Κολοσσό εξέφρασε ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω. "Είχαμε τη δυνατότητα να φύγουμε νικητές από τη Ρόδο. Η εμφάνισή μας απέναντι σε μία ομάδα που ερχόταν από δύο συνεχόμενες νίκες και σε μία δύσκολη έδρα ήταν καλή, αν αναλογιστεί κανείς ότι παίζαμε και χωρίς τα δύο βασικά πόιντ-γκαρντ μας.

Pages