October 2013

Νίκη από την... άσπρη βούλα για την Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα από τη δύσκολη έδρα της Γρανάδα επικρατώντας 2-1 και παραμένει ένα βαθμό μακριά από την κορυφή.Ο Ντιέγκο Κόστα στο 38’ άνοιξε το σκορ για τους «ροχιμπλάνκος» για να έρθει ο Βίγια στο 77’ ξανά από το σημείο του πέναλτι να κάνει το 2-0. Στο 90’ ο Φιλίπε Λουίς αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Ιγκάλο μείωσε για το τελικό 2-1.

Από τα 11 βήματα η Ατλέτικο

Με εκτελέσεις πέναλτι των Ντιέγκο Κόστα και Νταβίντ Βίγια η Ατλέτικο νίκησε 2-1 στην Γρανάδα και διατηρήθηκε στο -1 από την Μπαρτσελόνα και στο +5 από την Ρεάλ. Μεγάλο "διπλό" η Χετάφε με Βιγιαρεάλ (videos)

Μαντζουράκης: Η πτωτική πορεία της ομάδας οφείλεται στα απανωτά ταξίδια


Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της Καλλονής στο παιχνίδι με τον Πιερικό ο Γιάννης Μαντζουράκης, ο οποίος απέδωσε την πτωτική πορεία της ομάδας του στα απανωτά ταξίδια που δημιουργούν συσσώρευση κόπωσης...Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Καλλονής:

«Θα τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη»

Ο Γιάννης Αναστασίου πιστεύει πολύ στους παίκτες του και το επανέλαβε. Έτσι, με την ψυχολογία που έχει αποκτήσει ο Παναθηναϊκός από τις δύο σερί νίκες επί του...

Α.Ο. Χανιά: Η διαιτησία του κ. Ζαχαριάδη είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Ανακοίνωση με αφορμή τα διαιτητικά λάθη που γίνονται κατ' εξακολούθηση σε βάρος της ομάδας με αποκορύφωμα τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης εξέδωσαν τα Χανιά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ηρακλής: Τους ανακοίνωσε τον Ογιος στα αποδυτήρια ο Τσαλίκης

Πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης των Πηγαδίων και κατά τη συγκέντρωση της ομάδας ο γενικός αρχηγός του Ηρακλή, Κώστας Τσαλίκης μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Ογιος.Αρχικά ο Τσαλίκης θέλησε να τους «φτιάξει» την ψυχολογία και εν συνεχεία τους ανακοίνωσε ότι νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Γκιγιέρμο Ογιος, ο οποίος τις πρώτες ώρες του νέου μήνα θα είναι στη Θεσσαλονίκη.

Άρης-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Ο Άρης έγινε μια ακόμη ομάδα της Super League που αποχαιρέτησε το Κύπελλο μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Στο πρώτο ματς οι "ερυθρόλευκοι" είχαν κερδίσει με 1-0.

0-0... και εκτός Κυπέλλου ο Αρης

Ο Αρης δεν μπόρεσε να ανατρέψει το 0-1 του Πανθεσσαλικού, φέρνοντας 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Κλεάνθης Βικελίδης με τους ερυθρόλευκους της Μαγνησίας να παίρνουν την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.Με πέντε νέα πρόσωπα σε σχέση με το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πλατανιά παρέταξε τον Άρη στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Σέρβος προπονητής, με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς να ξεκινάει από την αρχή στον Νταβίντ Αγκάνθο στην κορυφή της επίθεσης των κίτρινων.

Pages