April 2013

"Μετράει η καρδιά"

Ο Θοδωρής Μποζίδης, μπορεί να απέχει από το βόλεϊ εδώ και τέσσερις μήνες, όμως δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει για να βοηθήσει τον Αρη στη νέα σεζόν.Ο πασαδόρος του Αρη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ για την περιπέτεια που πέρασε με τον τραυματισμό, καθώς στις αρχές του 2013 έπαθε σοβαρή κρίση κοίλης δίσκου. Επίσης, τόνισε το πόσο θέλει να επιστρέψει στην ενεργό δράση παρά τα 40 του χρόνια.

Στον τελικό του Champions League η Ντόρτμουντ

Την πρόκριση στον τελικό του Champions League εξασφάλισε απόψε η Μπορούσια Ντόρτμουντ, παρά την ήττα της με 2-0 από τη Ρεάλ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, χάρη στη...

Μπαίνουν στο πλάνο του Γεωργιάδη, Βούκιτς και Σταφυλίδης

Οι Σβόνιμιρ Βούκιτς και Κώστας Σταφυλίδης αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Ατομικό για τρεις στο Περιστέρι

Το απόγευμα της Μ.Τρίτης (30/04) συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για τα πλέι οφ. Ατομικό ακολούθησαν οι Ταυλαρίδης, Καραγκούνης και Τζαμάλ.

Ο Ατρόμητος προετοιμάζεται ενταντικά για τα πλέι οφ με προπονήσεις καθ'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ο  Γιώργος Παράσχος δεν αντιμετώπισε προβλήματα απουσιών ούτε στην προπόνηση της Τρίτης (30/04) από το κανονικό πρόγραμμα της οποίας απουσίαζαν οι  Ταυλαρίδης, Καραγκούνης και Τζαμάλ που ακολούθησαν ατομικό.

Ρεάλ - Ντόρτμουντ 2-0

Η Ρεάλ με ένα γκολ και μία ασίστ του Μπενζεμά στο 82' και το 88' νίκησε 2-0 την Ντόρτμουντ και πλησίασε στο θαύμα, αλλά οι Γερμανοί έχοντας νικήσει 4-1 στον πρώτο ημιτελικό προκρίθηκαν στον τελικό του Champions League για δεύτερη φορά στην ιστορία τους (videos)

Προς διάθεση τα εισιτήρια για το φιλικό με τον Ολυμπιακό

Η Λίβερπουλ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως βγήκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το φιλικό με τον Ολυμπιακό. Δείτε πόσο κοστίζουν.

Προσπάθεια αφύπνισης στον ΠΑΟΚ

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εκτός από το σκληρό μήνυμα που πήραν από τους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στη προπόνηση, άκουσαν και τους τρεις επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος να τους ζητούν να αφυπνιστούν ενόψει των πλέι οφΠριν την έναρξη της προπόνησης οι Τσιστιακόφ, Βρύζας και Γεωργιάδης μίλησαν στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια, προσπαθώντας να τους αφυπνίσουν ώστε ο ΠΑΟΚ να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα πλέι οφ.

Pages