March 2013

Η φάση της τεχνικής ποινής στον Διαμαντίδη (vids)

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε αναπάντεχη ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, έχοντας σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία.Οι πράσινοι θεωρούν πως οι διαιτητές δεν έπαιξαν 50%-50% και ευνόησαν τους γηπεδούχους, ενώ στέκονται σε μία φάση 35 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος κι ενώ το σκορ ήταν 59-56 υπέρ των κυανέρυθρων.

Φετφατζίδης: "Δίκαιη η ισοπαλία"

Ο Γιάννης Φετφατζίδης χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ενώ στάθηκε στις ευκαιρίες για γκολ που δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν οι Πειραιώτες.

Δώνης: Βελτιωνόμαστε, αλλά θέλουμε δουλειά...

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ κατάφερε μετά το πρώτο 20λεπτο να κρατήσει τον Ολυμπιακό μακριά από μεγάλες φάσεις, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα του θέλει δουλειά για να πάρει ένα πρωτάθλημα.Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης. Συγκεκριμένα είπε:

Επίθεση σε δημοσιογράφο στο "Καραϊσκάκης"

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας κατά δημοσιογράφου συνέβη στο "Γ. Καραϊσκάκης", αυτή τη φορά την επίθεση δέχθηκε ο συντάκτης του Contra.gr, Νίκος Γιαννόπουλος.Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Νίκος Γιαννόπουλος απαθανάτιζε κάποιο περιστατικό στις κερκίδες του φαληρικού γηπέδου, όταν τον αντιλήφθηκαν οπαδοί των γηπεδούχων και του ζήτησαν να διαγράψει το video.
Όταν εκείνος επικαλέστηκε την ιδιότητά του, του επιτέθηκαν και τον προπηλάκισαν. Οπως καταγγέλει, μάλιστα, ενας εκ των οπαδών τού δάγκωσε το αφτί!

Φετφατζίδης: Δίκαιο το αποτέλεσμα

Δίκαιο θεωρεί το 0-0 με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη ο Γιάννης Φετφατζίδης, που δήλωσε πως καμία από τις δύο ομάδες δεν έκανε σημαντικές ευκαιρίες
Ο Γιάννης Φετφατζίδης είχε καλή παρουσία στο διάστημα, που αγωνίστηκε, ωστόσο η εμφάνισή του δεν ήταν αρκετή για να κερδίσει ο Ολυμπιακό.
"Βοήθησα όσο μπορούσα, ωστόσο αυτό δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα, έστω και στο τέλος του πρωταθλήματος είναι καλό να βρίσκεις τον καλό σου εαυτό.

Στα αποδυτήρια ο Σαββίδης

Τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ επισκέφθηκε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ιβάν Σαββίδης.Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας παρακολούθησε την αναμέτρηση από σουίτα του Γεώργιος Καραϊσκάκης και αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης κατέβηκε στα αποδυτήρια για να μιλήσει στους παίκτες του Δικεφάλου.
Σε γενικές γραμμές ο Σαββίδης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Γιώργου Δώνη και από την ισοπαλία που απέσπασαν στο Καραϊσκάκη.

Pages