June 2013

Ενα βήμα πριν την επιστροφή του ο Φώτσης

Το συμβόλαιο του Αντώνη Φώτση έληξε και επίσημα την Κυριακή (30/06) και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Ο 32χρονος έλληνας φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο και βρίσκεται πολύ κοντά στην επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό. Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ο Φώτσης θα επιστρέψει στο τριφύλλι μετά το 2002 και το 2008. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί από την διοίκηση της ομάδας η συμφωνία των δύο πλευρών για τρία χρόνια.

Μάχη για τη φανέλα της ΑΕΚ!

Μπορεί η ΑΕΚ να αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Football League 2 αλλά είναι ένα "προϊόν" πολύ εμπορικό.Μάλιστα, για τη διαφήμιση στη φανέλα γίνεται "μάχη" ανάμεσα στην Adidas που για την ώρα είναι το φαβορί και την Kappa, ενώ τις τελευταίες μέρες και η Legea μπήκε στη λίστα. Η διοίκηση επιχειρεί να αποσπάσει την καλύτερη δυνατή προσφορά, με το θέμα πάντως να κλείνει τις πρώτες μέρες του Ιουλίου...

Περιμένουν Κόστλι στην Καλλονή

Την απάντηση του Κάρλο Κόστλι περιμένουν στην Καλλονή για τη θέση του επιθετικού. Ο επιθετικός από την Ονδούρα έχει δεχτεί κρούση εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα, αλλά φαίνεται πως για την ώρα είναι διστακτικός και περιμένει κάτι καλύτερο. Οι άνθρωποι της Καλλονής πάντως δεν τα παρατάνε και θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να υπογράψει καθώς πιστεύουν πως μπορεί να κάνει τη διαφορά με την τεχνική του.

Χάινς: Θα δουλέψω σκληρά για την ΤΣΣΚΑ

Ο Κάιλ Χάινς είναι νέο μέλος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά την μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στη ρωσική ομάδα. Στην πρώτη του συνέντευξη που έδωσε ως παίκτης των ρώσων ο αμερικανός σέντερ δήλωσε πως είναι έτοιμος να προσφέρει το 100% των δυνάμεών του στην ομάδα.Αναλυτικά όσα είπε ο Χάινς στην ιστοσελίδα της ΤΣΚΚΑ Μόσχας:

Δώδεκα νεκροί από βόμβα σε γήπεδο στο Ιράκ

Ανείπωτη τραγωδία στο Ιράκ, με 12 άτομα να χάνουν τη ζωή τους από έκρηξη βόμβας σε ποδοσφαιρικό γήπεδο, μεταξύ των οποίων παίκτες και θεατές.

Σεβτσένκο: Κριστιάνο μείνε στη Ρεάλ

Ο Αντρέι Σεβτσένκο μίλησε για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί και θέλει το Ρονάλντο να σκέφτεται την αποχώρηση από τη Ρεάλ. Ο Ουκρανός σούπερ σταρ τόνισε πως ο Κάρλο Αντσελότι θα "ταρακουνήσει" θετικά τη "Βασίλισσα" και ο Ρονάλντο πρέπει να είναι μέλος αυτής της προσπάθειας.

Αναλυτικά τα λόγια του:

"Δένει" Ντε Χέα η Γιουνάιτεντ

Ο Νταβίντ Ντε Χέα πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι "Κόκκινοι διάβολοι" θα του προτείνουν νέο συμβόλαιο.Ο νεαρός τερματοφύλακας έχει υπογράψει μέχρι το 2016, με τις απολαβές του να φτάνουν τις 64 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, ενώ θα του προταθεί πρόωρη ανανέωση μέχρι το 2018 με 88 χιλιάδες κάθε εβδομάδα.

Βασιλακόπουλος: Διαθέτουμε ομάδα ικανή για διάκριση

Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος, σε δηλώσεις του εξέφρασε την αισιοδοξία του για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, καθώς η εθνική ομάδα διαθέτει τα εφόδια που χρειάζεται για να πετύχει.
Μιλώντας στο κανάλι "ΑΧΕΛΩΟΣ TV" ο Γιώργος Βασιλακόπουλος τόνισε ότι η εθνική μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Επίσης, χαρακτήρισε ως ήττα την επιλογή κάποιων διεθνών να μην αγωνιστούν με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Pages