September 2013

Ουζουνίδης: "Τρώμε" γκολ χωρίς ευκαιρίες

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στο άγχος των ποδοσφαιριστών του μετά το 1-1 με τον Πανθρακικό που άφησε τον Πλατανιά χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.
"Τα παιδιά είναι πολύ αγχωμένα, θέλουν τη νίκη και όταν υπάρχει η πίεση για το αποτέλεσμα, τότε δεν έρχεται πάντα αυτό που θέλεις.
Οι συγκυρίες αυτών των αγώνων, ο αντίπαλος χωρίς να κάνει φάσεις – σκοράρει – τι να κάνουμε, αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στα παιδιά", τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Παράσχος: Δεν θα περάσει απαρατήρητο αυτό που έκανε ο Παπαδόπουλος

Ο Παπαδόπουλος αγνόησε τον Παράσχο στην φάση του πέναλτι και ο Καστοριανός τεχνικός στέλνει τον παίκτη στην διοίκηση του Ατρομήτου, όπως αποκάλυψε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα στο ΟΑΚΑ επί της Καλλονής.Αρχικά για τον αγώνα και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες ο Παράσχος τόνισε:
"Δυστυχώς πήραμε τρεις βαθμούς με πάρα πολύ άγχος, γιατί κάναμε ένα ημίχρονο πάρα πολύ καλό, πρέπει να είμαστε μαζοχιστές, δεν είναι δυνατό τόσες ευκαιρίες και όχι γκολ.

"Καμπανάκι" από Στέφενς: "Έτσι δεν πάμε για πρωτάθλημα!"

Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΟΦΗ εξόργισε τον Χουμπ Στέφενς, ο οποίος στην προπόνηση της Δευτέρας τα... έχωσε στους παίκτες του. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Μαντζουράκης: Εχω να καταγγείλω την συμπεριφορά του Κάκου

Παράπονα από την συμπεριφορά του Τάσου Κάκου προς το πρόσωπό εξέφρασε στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, ο προπονητής της Καλλονής, Γιάννης Μαντζουράκης."Είπα στους παίκτες ότι τα δύο τελευταία παιχνίδια παίξαμε με δύο καλές ομάδες, όμως δεν είναι τόσο, όσο εμείς τις υπολογίσαμε. Απόδειξη μετά το 75’ μπήκαμε στο παιχνίδι και δημιουργήσαμε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα 3 ευκαιρίες.

Φουστέρ: Εχουμε υψηλές βλέψεις στην Ευρώπη

Για την ευρωπαϊκή πρόκληση του Ολυμπιακού μίλησε ο Νταβίντ Φουστέρ, που τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι έχουν βάλει υψηλούς στόχους
Οι δηλώσεις του Φουστέρ στο "lusofans.com":

Pages