July 2013

Προπονήσεις με τους Λέικερς ο Ντιαβαρά

Προπονήσεις με τους Λος Αντζελες Λέικερς κάνει αυτό τον καιρό ο Γιακούμπα Ντιαβαρά ο οποίος θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ.
Ο 30χρονος σμολ φόργουορντ ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για αντικαταστάτης του Παπανικολάου, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο Λος Αντζελες όπου κάνει προπονήσεις με τους Λέικερς, προσπαθώντας να κερδίσει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ. 

Ανακοίνωσε Βάσκο Φαΐσκα ο Πλατανιάς

Την απόκτηση του Βάσκο Φαΐσκα ανακοίνωσε ο Πλατανιάς.
Ο 33χρονος αγωνιζόταν την τελευταία τριετία στην Ασκολι της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας, έχοντας εμπειρία από τη Serie B. 
Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 
"Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Βάσκο Φαΐσκα". 

Χατζηνικολάου: "Ψάχνουμε δεξί μπακ"

Ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Χατζηνικολάου, μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα παραδέχθηκε πως η ομάδα του είναι κουρασμένη και έκανε λόγο για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ.

Τσιώλης: "Να φτάσουμε πιο μακριά από πέρυσι"

Ο αγώνας με την Ραπίντ είναι γιορτή για την Αρκαδία και τον Αστέρα ο οποίος θέλει να φτάσει πιο μακριά σε σχέση με την περσινή σεζόν στο Europa League, όπως τόνισε ο Σάκης Τσιώλης. Τι δήλωσε ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

"Ερυθρόλευκος" ο Λοτζέσκι

Κι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος ανακοινώθηκε κι επίσημα από τον Ολυμπιακό, καθώς υπέγραψε για δύο χρόνια.
 
"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Matt Lojeski. Ο Αμερικανός φόργουορντ θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα δύο χρόνια"

Μπαίνει την Πέμπτη ο Μαυρίας, παίζει με Λάτσιο ο Μπεργκ

Ο Χάρης Μαυρίας αναμένεται την Πέμπτη να τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου ενώ ο Μάρκους Μπεργκ θα πάει έστω και λίγο χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Κυριακής με την Λάτσιο.

Pages