Αλλάζει ο Παναθηναϊκός

Πολλά είναι τα μεταγραφικά μέτωπα που έχει ανοίξει ο Παναθηναϊκός, στην προσπάθεια της διοίκησης και της τεχνική ηγεσίας να ολοκληρωθεί το ρόστερ, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος (17/8).Μετά την έκπληξη με τον δανεισμό του 21χρονου Γαλλοαλγερινού μέσο Μεχντί Αμπεΐντ, από τη Νιούκαστλ, προτεραιότητα έχει η ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Στο τριφύλλι αισιοδοξούν ότι εντός της ημέρας (31/7) θα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση του 28χρονου στόπερ, ο οποίος θα ηγηθεί της άμυνας.

Ο Σίλντενφελντ έχει υποβληθεί ήδη σε ιατρικές εξετάσεις και στον Παναθηναϊκό περιμένουν την ελευθέρας του από την Ντιναμό Μόσχας, ώστε να υπογράψει για 3 χρόνια. Οι ρώσοι, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει να αποδεσμεύσουν τον παίκτη, θα τον αποζημιώσουν και για το συμβόλαιό του, που έληγε το 2015.

Στη Ντιναμό έπαιρνε 800.000 ευρώ το χρόνο και με τον Παναθηναϊκό συμφώνησε στις 350.000 συν κάποια μπόνους επίτευξης στόχων.

Αμπντούλ Ατζαγκούν
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφές με τους Ντόλφινς, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του 20χρονου νιγηριανού μεσοεπιθετικού, Αμπντούλ Ατζαγκούν. Ο μάνατζερ του παίκτη, Πασχάλης Τουντούρης πιέζει τους αφρικανούς να δεχθούν το ποσό που προσφέρει ο Παναθηναϊκός συν ένα ποσοστό μεταπώλησης του Ατζαγκούν.

Ντάνιελ Πράνιτς
Την ελευθέρας του Ντάνιελ Πράνιτς από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας προσπαθεί να εξασφαλίσει ο μάνατζερ του κροάτη, Σόρεν Λέρμπι, ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στο τριφύλλι. Η πλευρά του παίκτη αισιοδοξεί ότι θα πάρει ένα ποσό ως αποζημίωση για το συμβόλαιο που έχει με την πορτογαλική ομάδα, ενώ και στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν για την τελική έκβαση της υπόθεσης μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Μαχαμαντού Ντιαρά
Παράταση 10 ημερών από τον Γιάννη Αναστασίου, ζήτησε ο αφρικανός μέσος, ο οποίος θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες ανεύρεσης ομάδας στην Αγγλία ή την Γαλλία. Ο ίδιος παρουσιάζεται θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στο τριφύλλι, αλλά έχει θέσει ως προτεραιότητα ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.