Αναζητούνται τα κοντάρια του Φιλιππίδη

Ο Κώστας Φιλιππίδης μπορεί να βρίσκεται στο Γιουτζίν για το 3ο Diamond League της χρονιάς (01/06), όμως δε συμβαίνει το ίδιο και με τον απαραίτητο εξοπλισμό του αθλητή. Ο έλληνας επικοντιστής δεν έχει στη διάθεσή του τα κοντάρια του μετά από λάθος που έγινε και δεν ξέρει αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.Το λάθος του μάνατζερ της διοργάνωσης, ο οποίος δεν έκανε κράτηση για τα κοντάρια με αποτέλεσμα ο αθλητής να ξεκινήσει το ταξίδι δίχως αυτά, ενδεχομένως να στοιχίσει στον Φιλιππίδη μια ακόμη καλή εμφάνιση στη σειρά αγώνων. 
Οι πιθανότητες να φτάσουν εγκαίρως τα κοντάρια είναι μικρές και ο Φιλιππίδης ενδεχομένως να προσπαθήσει να δανειστεί από κάποιον άλλο αθλητή. Κάτι τέτοιο βέβαια είναι αρκετά δύσκολο να συμβεί. 
Ο Φιλιππίδης έχει ξεκινήσει τη χρονιά με άλμα στα 5,82 μ. που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ για τον ανοιχτό στίβο και μια από τις καλύτερες επιδόσεις φέτος στον κόσμο. Στον ίδιο αγώνα θα πάρουν μέρος οι τρεις αθλητές που ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, Ρενό Λαβιλενί, Μπιορν Οττο και Ραφάελ Χολζντέπε, αλλά και ο Γερμανός Μάλτερ Μορ με φετινό 5,80 μέτρα.