Ανακοίνωσε Ριζόπουλο ο Γ.Σ Λαμίας

Τον.. τρίτο κύκλο της θητείας του στη Λαμία άνοιξε ο έμπειρος Δημήτρης Ριζόπουλος, που συμφώνησε με τη φθιωτική ομάδα!"Η διοίκηση του Γ.Σ. Λαμία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Δημήτρη Ριζόπουλου για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ριζόπουλος κατάγεται από τις Σέρρες και έχει αγωνισθεί στο παρελθόν στην ομάδα της Λαμίας τις περιόδους 2005-2006 και 2009-2010. Αγωνίζεται στη θέση του ακραίου, έχει ύψος 2.01 μ, με 70 διεθνείς συμμετοχές και έχει γεννηθεί την 26.8.1984.

Τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές περιόδους αγωνιζόταν στον Άρη Θεσσαλονίκης. Ακόμη έχει παίξει στη Γ.Ε.Σ ΄94 (όπου και ξεκίνησε την καριέρα του), στη Δράμα, στον Αετό Σκύδρας, στον Πανελλήνιο και στο Φοίνικα Σύρου. Η διοίκηση του Γυμναστικού του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στις υποχρεώσεις του με την ομάδα", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο 29χρονος αθλητής είπε για τη συμφωνία με τον Γυμναστικό: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω για τρίτη χρονιά στην ομάδα του Γυμναστικού. Με τη διοίκηση και κυρίως με τον πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Καρβούνη έχω άριστες σχέσεις και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε άλλη μια χρονιά.

Πολύ σημαντικό ρόλο επίσης για την επιστροφή μου έπαιξε το ότι προπονητής για τη νέα χρονιά θα είναι ο Γιώργος Γιάτσης με τον οποίο είχαμε δύο πολύ καλές χρονιές στον Άρη. Εύχομαι με τη σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας.

Ελπίζω ο κόσμος της Λαμίας να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και να βλέπουμε σε κάθε αγώνα το γήπεδο γεμάτο'.