Βέροια: Πάει και ο Στόικα...

Οπως αναμενόταν και ψιθυριζόταν τις τελευταίες μέρες στα ποδοσφαιρικά στέκια της Βέροιας, ο Στέφαν Στόικα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Βασίλισσας του Βορρά, αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Ρουμάνο τεχνικό θέλοντας να φανεί ότι του χρεώνει τον αποκλεισμό, αλλά αυτή ήταν μια βολική αφορμή, αφού το τέλος είχε αποφασιστεί απο αρχές της εβδομάδας. Σε επαφές με τον Αλέκο Βοσνιάδη για να αναλάβει...Η λιτή ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Στέφαν Στόικα».

Ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν για... σουτ από την Κυριακή το βράδυ και μετά το εντός έδρας 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ήδη ο Γιώργος Αρβανιτίδης είχε καλέσει τον Αλέκο Βοσνιάδη, ώστε να είναι σταντ-μπάι, περιμένοντας τον σημερινό αποκλεισμό από το Κύπελλο. Δεν θα ήταν άλλωστε και δύσκολο μετά το 1-3 στα Ψαχνά στο πρώτο ματς.

Ετσι, ο αποκλεισμός "βόλεψε" για την δικαιολογία της απόλυσης του Στόικα, ο οποίος είναι ο τρίτος προπονητής που φεύγει φέτος απο την Βέροια (Στεφάνοβιτς, Κάανεν οι άλλοι δύο συν τον υπηρεσιακό Γαϊτάνο...).

Ο ισχυρός άνδρας της Βέροιας βρίσκεται σε επαφές με τον Αλέκο Βοσνιάδη, γι' αυτό και ο τελευταίος αρνήθηκε την πρόταση του Ηρακλή.