Βαζέχα: Μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ

Στην φάση του γκόλ της Καλλιθέας που ακυρώθηκε εστίασε στις δηλώσεις του, ο Κριστοφ Βαζέχα, μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.Ο τεχνικός της Καλλιθέας, τόνισε στην συνέντευξη Τύπου:
"Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ηρθαμε στην Κρήτη με βασικές απουσίες. Κάποια παιδιά μας έπαιξαν για πρώτη φορά. Εδειξαν ψυχή. Προσπαθήσαμε να κάνουμε την έκπληξη. Θα μπορούσαμε αν μετρούσε το γκόλ που βάλαμε. Δυστυχώς δεν μέτρησε. Μου είπαν ότι το γκόλ που ακυρώθηκε ήταν κανονικό.

Τώρα η προσοχή μας στο πρωτάθλημα. Ο στόχος είναι η τετράδα. Είναι τα πλέι-όφ. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και μπορεί να φτάσει στο στόχο. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ηρθαμε στην Κρήτη με βασικές απουσίες. Κάποια παιδιά μας έπαιξαν για πρώτη φορά. Εδειξαν ψυχή.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε την έκπληξη. Θα μπορούσαμε αν μετρούσε το γκόλ που βάλαμε. Δυστυχώς δεν μέτρησε. Μου είπαν ότι το γκόλ που ακυρώθηκε ήταν κανονικό. Τώρα η προσοχή μας στο πρωτάθλημα. Ο στόχος είναι η τετράδα. Είναι τα πλέι-όφ. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και μπορεί να φτάσει στο στόχο".