Γεωργιάδης: Τώρα πλέον τα πράγματα δεν εξαρτώνται από εμάς


Στην παραδοχή πως τα πράγματα πλέον δεν εξαρτώνται από τον ΠΑΟΚ για την πρώτη θέση των πλέι οφ προχώρησε ο Γιώργος Γεωργιάδης μιλώντας στο περιθώριο της προπόνησης της Πέμπτης στους παίκτες του. Αποχαιρέτισε ο Σταφυλίδης.Ο Γιώργος Γεωργιάδης ήταν σύντομος και περιεκτικός στην ομιλία τους προς τους ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" την επόμενη της ήττας με τον Ατρόμητο, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους δώσει να καταλάβουν όσο πιο εύκολα γίνεται τα λάθη τους στο ματς με τους Περιστεριώτες στην Τούμπα.

"Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγιναν κάποια πράγματα. Γιατί φεύγατε μπροστά ενώ λέγαμε το αντίθετο..." τους είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να τους φέρει προς των ευθυνών τους για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα πλέι οφ: "Τώρα πλέον τα πράγματα δεν εξαρτώνται από εμάς, πρέπει να κερδίσουμε στα Γιάννενα για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση στα πλέι οφ".

Αποχαιρέτισε ο Σταφυλίδης
Εν τω μεταξύ, ο Κώστας Σταφυλίδης πέρασε σήμερα για τελευταία φορά το κατώφλι των αποδυτηρίων ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο τελευταίο ματς αφού συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και έτσι αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στην Εθνική Ελπίδων. Ιδιαίτερα συγκινημένος ευχαρίστησε τους πάντες για τη συνεργασία και του ευχήθηκαν τα καλύτερα τόσο στην Εθνική όσο και στην Λεβερκούζεν.

Ατομικό ο Ετο
Οσον αφορά τα αγωνιστικά, μειώνονται οι πιθανότητες ο Ετο να αγωνιστεί στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, αφού και σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα. Αντίθετα όλοι οι άλλοι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Προπόνηση αποκατάστασης και αποθεραπείας γα όσους αγωνίστηκαν χθες περιείχε το σημερινό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με μπάλα και αγωνίστηκαν σε παιχνίδια τεσσάρων εναντιον τεσσάρων  και οχτώ εναντίον οχτώ σε μικρούς χώρους.