Γυρίζει... άπραγος από την Αγγλία ο Κουίνσι

Μετά την Κρίσταλ Πάλας και η Λέστερ δεν θα προχωρήσει σε πρόταση για τον Αμπέγε Κουίνσι, ο οποίος επιστρέφει... άπραγος την Πέμπτη στην Ελλάδα, με τον Παναθηναϊκό να ευελπιστεί πλέον σε... θαύμα για να γλιτώσει το υψηλό συμβόλαιό του!
Ο Γκανέζος δοκιμάστηκε από την Κρίσταλ Πάλας, αλλά τελικά δεν προχώρησε η περίπτωσή του. Ωστόσο, στην πορεία προστέθηκε η Λέστερ, που εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Κουίνσι.

Ομως, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη, οι "αλεπούδες" έχουν μια απαγόρευση μεταγραφών, πράγμα που σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει... άπραγος στην Αθήνα και στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Το τι θα γίνει, μόνο ένας... Θεός ξέρει με την περίπτωση του Κουίνσι, που αφενός έχει δείξει ότι δεν θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό, και αφετέρου οι πράσινοι δεν μπορούν να αντέξουν το υψηλό συμβόλαιό του.

Εκτός ο Χουχούμης, 50-50 για Μπαϊράμι, Σταματάκη, παίζει ο Μπεργκ
Ο Χουχούμης έχει ένα τράβηγμα στον προσαγωγό και δεν θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου ενώ ο Αποστολόπουλος κάνει ακόμα μόνο περπάτημα.

Οι Μπαϊράμι και Σταματάκης θα το παλέψουν και όλα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή στην προπόνηση που θα γίνει στην Λεωφόρο. Ο μεν Σουηδός έχει ένα πρόβλημα στο ισχύο και την Τετάρτη έκανε πρόγραμμα με τον γυμναστή ενώ ο Σταματάκης έχει ακόμα τις ενοχλήσεις στην μέση.

Αντίθετα το ευχάριστο για τον Γιάννη Αναστασίου αλλά και για τον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής έστω και λίγο ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός μετέχει κανονικά στο πρόγραμμα των πράσινων όλες αυτές τις μέρες, έχει ανεβάσει ρυθμούς και ήρθε η ώρα να παίξει με την φανέλα του Τριφυλλιού.