Διπλά για Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν

Με νίκες συνέχισαν στην Bundesliga Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν, με την Μπορούσια να κρατά το +4 και τη 2η θέση. Νίκη και για τη Σάλκε, που για 70 λεπτά τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Χόφενχαϊμ.Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Ντόρτμουντ νίκησε 2-1 εκτός έδρας τη Στουτγκάρδη, με τον Πίστεκ να ανοίγει το σκορ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα (σ.σ.: πέρασε ως αλλαγή) στο 28ο λεπτό.

Στο 63' ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι με τον Ρουμάνο Αλεξάντρου, ωστόσο επτά λεπτά αργότερα άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες, με τον Νίντερμαϊερ να αφήνει τη Στουτγκάρη με 10 παίκτες. Η Ντόρτμουντ εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή και στο 83' έφτασε στο 2-1 με τον Λεβαντόφσκι.

Με το επιβλητικό 4-1 πέρασε η Λεβερκούζεν από την έδρα της Φορτούντα, μετατρέποντας σε περίπατο το τοπικό ντέρμπι. Κίεσλινγκ ακι Σούρλε πέτυχαν από δύο γκολ.

Σημαντική νίκη, που τη διατηρεί στην 1η 4άδα, πέτυχε η Σάλκε, που "καθάρισε" με 3-0 τη Χόφενχαϊμ στο τέλος. Το σκορ άνοιξε ο Χόγκερ στο 72', για να ακολουθήσουν τα γκολ των Ράφαελ στο 79' και Πούκι στο 84'.