Εβδομάδα... διαρκείας!

Νέα εβδομάδα, νέος μήνας... νέα εποχή φιλοδοξούν να εγκαινιάσουν τη Δευτέρα 1η Ιουλίου στον Ολυμπιακό, με αφορμή την παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας.Κι όταν αναφερόμαστε σε κάρτες διαρκείας, αυτόματα έρχονται στο μυαλό τα μεταγραφικά αποκτήματα, που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κόσμου, ώστε να κλείσει θέση στο Καραϊσκάκη τη νέα περιόδο.

Ετσι, στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν ότι εντός της εβδομάδας θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις. Του Μόργκαν Αμαλφιτανό και του Αλεχάντρο Τσόρι Ντομίνγκεζ.

Και οι δύο περιπτώσεις βρίσκονται στην τελική ευθεία και στο Λιμάνι, υπάρχει αισιοδοξία ότι σύντομα θα κλείσουν θετικά.

Μάλιστα, υπάρχει η εκτίμηση ότι ο γάλλος μεσοεπιθετικός θα βρίσκεται στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι την Τρίτη (2/7) και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, στη χώρα μας θα είναι και ο Ντομίνγκες, ο οποίος αρνήθηκε προτάσεις της Ρίβερ Πλέιτ και της Μάλαγα, ώστε να αγωνιστεί στα 32 του στο Champions League.

Εβδομάδα... διαρκείας ξημερώνει, λοιπόν, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα κινηθεί και για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και πιθανότατα ενός επιθετικού, δεδομένης της επικείμενης αποχώρησης του Ραφίκ Τζιμπούρ.

Παράλληλα, θα ξεκαθαρίσουν και τα υπόλοιπα θέματα που εκκρεμούν, όσον αφορά την κατάρτιση του φετινού ρόστερ, αφού η προετοιμασία του Ολυμπιακού ξεκινάει στις 8 Ιουλίου και ο Μίτσελ επιθυμεί να δουλέψει με 27-28 ποδοσφαιριστές.

<img src="/files/File/0214/dia.jpg" alt="" />