Επιστρέφει στο ΕΑΚ ο Ολυμπιακός Βόλου

Το ΕΑΚ Βόλου θα είναι κατα πάσα πιθανότητα το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τη νέα σεζόν τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς ,μπορεί να γίνει μία πολύ δυνατή έδρα.Ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Καραγιάννης συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ- ΔΗΠΕΘΕ Παύλο Μαβίδη, ο οποίος εμφανίστηκε θετικός στο να δώσει το γήπεδο στη Βολιώτική ΠΑΕ. Αν εγκριθεί τελικά το αίτημα, θα ξεκινήσουν άμεσα εργασίες, καθώς το γήπεδο αντιμετωπίζει πρόβλημα στατικής επάρκειας.

Εξερχόμενος από τη συνάντηση ο Καραγιάννης δήλωσε:

«Η συνάντηση με τον κ. Μαβίδη ήταν σε πολύ καλό κλίμα και υπάρχει διάθεση από τη δημοτική αρχή για την παραχώρηση του ΕΑΚ στον Ολυμπιακό για να χρησιμοποιήσει το στάδιο ως αγωνιστική έδρα την νέα χρονιά.

Θα φροντίσουμε άμεσα να καταθέσουμε εγγράφως το αίτημά μας και είμαι αισιόδοξος πως θα εγκριθεί. Από εκεί και πέρα θα φροντίσουμε να κάνουμε, ως ΠΑΕ, όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου το ΕΑΚ να πάρει τη σχετική άδεια λειτουργίας.

Μπορεί το στάδιο με τα προβλήματα στατικής επάρκειας που αντιμετωπίζει να μην είναι σε θέση να φιλοξενήσει πάνω από 4500 φιλάθλους, όμως μπορεί να αποτελέσει «καυτή» έδρα για τον Ολυμπιακό, στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ».