Ζευγώλης: Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας

Ο Ηλυσιακός πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του και να νικήσει στο Περιστέρι την επόμενη αγωνιστική, όπως δήλωσε μετά την ήττα από τον ΚΑΟΔ ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ζευγώλης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην απίστευτη πίεση που έχουν οι παίκτες του."Δεν μπορώ να έχω παράπονο από αυτά τα παιδιά, έχουν δώσει ότι έχουν. Μόνο εμείς ξέρουμε τι περνάμε καθημερινά... Μόνο εμείς. Ανησυχώ για το αύριο.

Κι όταν λέω αύριο, δεν εννοώ την επόμενη μέρα μετά το τέλος της σεζόν αλλά την αυριανή μέρα... Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να πάμε να νικήσουμε μέσα στο Περιστέρι.

Τα παιδιά έχουν απίστευτη πίεση. Και αυτό φάνηκε ακόμη κι όταν ξεφύγαμε με 12 πόντους. Δεν μπορώ να έχω όμως παράπονα από αυτά τα παιδιά.

Η ευθύνη είναι δική μου, που δεν κατάφερα να τους αποβάλλω το άγχος και να τους μεταδώσω ψυχολογία νικητή", είπε ο προπονητής του Ηλυσιακού.

Από την πλευρά των παικτών, ο Δημήτρης Αράπης σημείωσε: "Κάτι πρέπει να αλλάξουμε. Δεν λειτούργησε τίποτα σωστά. Φταίμε όλοι. Τι να πω;

Ισως τελικά να παίρνουμε αυτό που πραγματικά αξίζουμε, όμως πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να πάμε να νικήσουμε στο Περιστέρι".