Ζιντάν: Ο Μπέιλ μπορεί να κάνει τη διαφορά

Ο Ζινεντίν Ζιντάν υποκλήθηκε στο ταλέντο του Γκάρεθ Μπέιλ και τόνισε πως είναι παίκτης που αξίζει ακόμα και 60 εκατ. ευρώ.Ο Γκάρεθ Μπέιλ αναμένεται να αποτελέσει για ακόμη μια μεταγγραφική χρονιά ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα.

Στο πλαίσιο αυτό, ήδη έχουν αρχίσει τα σενάρια σχετικά με τα χρήματα που θα αξιώσει η Τότενα για την παραχώρηση του.

Ο Ζινεντίν Ζινταν, ποδοσφαιρικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης, κλήθηκε να σχολιάσει την περίπτωση του Ουαλού τονίζοντας πως αξίζει ακόμα και 60.000.000 λίρες να δαπανήσει κάποια ομάδα για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

"Έπειτα από μια τόσο καλή σεζόν και δεδομένης της ηλικίας του Μπέιλ, έχει την ευκαιρία να γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο αν αποφασίσει να αποχωρήσει από την Τότεναμ», είπε αρχικά ο Ζιντάν και συμπλήρωσε: «Η ομάδα του μπορεί να ζητήσει 40, 50, 60 εκατ. λίρες για να τον παραχωρήσει, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν τρεις με τέσσερις ομάδες από την Ευρώπη που δεν θα σκεφτούν το ποσό και θα τα διαθέσουν για να τον κάνουν δικό τους.

Θα έχουν πάρει, άλλωστε, έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη και φυσικά, όντας 23 ετών, ο Μπέιλ έχει ακόμα τουλάχιστον δέκα χρόνια παρουσίας σε υψηλό επίπεδο.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μια ομάδα, οδηγώντας τη είτε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, είτε στην κατάκτηση του Champions League."