"Θέλουμε Μπέιλ, δεν δίνουμε Μόντριτς"

Ο Κάρλο Αντσελότι ξεκαθάρισε τις προθέσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, όσον αφορά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Τότεναμ να ζητάει τον Λούκα Μόντριτς στα έμψυχα ανταλλάγματα για τη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στη Βασίλισσα."Ο Λούκα Μόντριτς θα είναι μαζί μας και την επόμενη σεζόν. Δεν πρόκειται να αποτελέσει έμψυχο αντάλλαγμα, όπως είχε γραφτεί τις προηγούμενες μέρες", είπε ορθά - κοφτά ο Ιταλός προπονητής, βάζοντας τέλος στις... επιθυμίες της Τότεναμ.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την αγγλική ομάδα, δεδομένης πλέον και της επιθυμίας του Ουαλού να φορέσει τη φανέλα των μερένγκες.

"Υπάρχουν επαφές με την Τότεναμ και προσπαθούμε να βρούμε μια λύση ώστε να έρθει ο Μπέιλ στην ομάδα μας. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο προς στιγμής. Εγώ δεν έχω μιλήσει με τον Γκάρεθ, αλλά θα γίνει και αυτό. Θα δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες".

Σημειώνεται ότι ο Μπέιλ είχε τετ α τετ με τον Αντρέ Βίλας Μπόας στην πρώτη προπόνηση, μετά την επιστροφή της ομάδας από το Χονγκ - Κονγκ, ενημερώνοντάς τον ότι επιθυμία του είναι να μεταγραφεί στη Ρεάλ.