Κάμερον: Σέλτικ και Ρέιντζερς στην Αγγλία

Ο βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον επιθυμεί διακαώς την ένταξη των Σέλτικ και Ρέιντζερς στο αγγλικό ποδόσφαιρο, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sunday People".Το εν λόγω δημοσίευμα επικαλείται εγκυρότατη πηγή, σύμφωνα με την οποία ο Κάμερον θέλει να ενταχθούν άμεσα οι δύο "γίγαντες" της Γλασκόβης στην Premier League για πολιτικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, επισημαίνεται πως ο Κάμερον "καίγεται", προκειμένου να τρέξουν γρήγορα οι εξελίξεις, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2014 διεξάγεται δημοψήφισμα στη σκωτία, για την ανεξαρτησία της χώρας από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Στόχος του Κάμερον είναι να πείσει τόσο τις δύο ομάδες να πάρουν την απόφαση, όσο και τις αγγλικές λίγκες προκειμένου να τις κάνουν αποδεκτές στην Championship της αγγλίας.

Υπενθυμίζεται, τέλος, πως οι οπαδοί της Ρέιντζερς αποτελούν ενεργά μέλη του συνδικαλιστικού κινήματος των σκωτσέζων, γεγονός που αποτελεί το σημείο "κλειδί", ώστε η ενδεχόμενη ένταξη της ομάδας στο αγγλικό ποδόσφαιρο, να "φρονιμέψει" τους φίλους της ομάδας, κάνοντας τους να ψηφίσουν αρνητικά στην "έξοδο" της σκωτίας.