Λίνεν: Να παίξουμε συγκεντρωμένοι και σαν ομάδα

Ο Έβαλντ Λίνεν ζήτησε από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι και να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους δίνεται να ξεφύγουν κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.Ο τεχνικός της Ένωσης μετά το δείπνο στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα , συγκέντρωσε τους παίκτες του και τους μίλησε ενόψει του αγώνα με το Λεβαδειακό. Ο Λίνεν τόνισε στους ποδοσφαιρσιτές του πως πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι, να παίξουν σαν ομάδα και να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους δίνεται μετά το ισόπαλο παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης" να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός όλα εξαρτώνται απο αυτούς.

"Το σημερινό αποτέλεσμα του Άρη με τον Πανθρακικό μας βοήθησε, καθώς οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό και παρέμειναν κάτω από εμάς στην βαθμολογία. Έχουμε μια ευκαιρία αύριο να απομακρυνθούμε κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη και αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει, είμαστε συγκεντρωμένοι και παίξουμε σαν ομάδα, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλα εξαρτώνται από εμάς και θέλω να το έχετε αυτό στο μυαλό σας. Αν κάνουμε όσα έχουμε πει και παρουσιάσουμε την εικόνα που είχαμε στις τελευταίες προπονήσεις, μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό και να είμαστε καλά" ήταν τα πρώτα λόγια του Έβαλντ Λίνεν.

Στην συνέχεια ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε και για τους παίκτες που δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια τονίζοντας πως όταν πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή προετοιμασία καθως στα τελευταία παιχνίδια που αναμένονται απουσίες θα είναι όλοι απαραίτητοι .

"Κάποιοι ίσως είστε δυσαρεστημένοι επειδή δεν παίζετε τελευταία αλλά δεν θέλω να απογοητεύεστε. Θέλω να συνεχίσετε να δουλεύετε και να ξέρετε πως θα πάρετε την ευκαιρία σας. Είμαστε όλοι μια ομάδα και έτσι πρέπει να λειτουργούμε. Στα παιχνίδια που απομένουν θα έχουμε απουσίες και σας χρειάζομαι έτοιμους όλους."