Μάρκοβιτς: Θα το σκεφτούμε για αλλαγές

Ο ΚΑΟΔ θα πρέπει να βελτιωθεί σαν ομάδα και να αλλάξει την ψυχολογία του, όπως δήλωσε μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ο προπονητής των δραμινών, Νέναντ Μάρκοβιτς, ο οποίος παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές στο ρόστερ."Το παιχνίδι λειτούργησε όπως θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο. Σε γενικές γραμμές τελείωσε καλά για εμάς ενώ είχαμε προηγηθεί με 6-7 πόντους στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε η εικόνα μας. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά αμυντικά και επιθετικά, αυξήθηκε η διαφορά και χάθηκε η αυτοσυγκένρωσή μας.

Αν θέλουμε να επανέλθουμε στις νίκες, θα πρέπει να σταματήσουμε να δεχόμαστε εύκολα καλάθια και γενικώς να βελτιωθούμε. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, γύρισε ωραία το παιχνίδι και τον συγχαίρω.

Εμείς θα πρέπει να βελτιωθούμε στο εξής, ήταν σημαντική η απουσία του Χρυσικόπουλου αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε σαν ομάδα.

Θα πρέπει να αλλάξουμε τη ψυχολογία μας και θα πρέπει να καταλάβει η ομάδα πως οποιαδήποτε κατοχή και ριμπάουντ είναι σημαντικά για εμάς", είπε αρχικά ο προπονητής του ΚΑΟΔ.

Σε ερώτηση για το έαν υπάρχει θέμα αλλαγών στην ομάδα του, είπε με νόημα: "Πρέπει να το σκεφτούμε".

Από την πλευρά των παικτών, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης είπε: "Kρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας, όπου χάσαμε την συγκεντρωσή μας.

Κυνηγούσαμε το σκορ, δεν παίξαμε ομαδικά και είχαμε τέσσερις ασίστ. Πιστεύω κρίθηκε εκεί το ματς, στο δεύτερο ημίχρονο".