Μανιάς 3ετίας στον Αρη!


Happy end για τον Αρη είχε το σίριαλ με τον Μιχάλη Μανιά, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση των κιτρίνων και την Τρίτη θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διαρκείας με τους Θεσσαλονικείς και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας. Ανακοινώθηκε ήδη από την ΠΑΕ. Διαβάστε τις πρώτες του δηλώσεις...Ο μέχρι πρότινος επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης συναντήθηκε την Κυριακή (30/06) με τον Δημήτρη Ηλιάδη, άκουσε αυτά που ήθελε και έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, συμφωνόντας για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας

Ο παίκτης αναμένεται τα επόμενα 24ωρα στη Θεσσαλονίκη για να "πέσουν" οι υπογραφές με τον Αρη και να ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:
"Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μιχάλη Μανιά για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 23χρονος επιθετικός (γεννήθηκε στις 20/02/1990 στη Ρόδο), πρώτος σκόρερ της Football League την προηγούμενη σεζόν με την φανέλα του πρωταθλητή Απόλλωνα Σμύρνης, θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας μας και θα τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου την Τρίτη (02/07)".

"Μου δίνει σιγουριά ο Άρης"
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Μιχάλης Μανιάς, δήλωσε στο www. arisfc.gr: "Εκτιμώ ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ο Άρης μου έδωσε τη μεγάλη σιγουριά για το επόμενο επαγγελματικό βήμα στην καριέρα μου. Οι συνθήκες που θα βρω όταν ενσωματωθώ με τη νέα μου ομάδα είμαι βέβαιος ότι θα είναι οι καλύτερες. Ο Άρης έχει έναν εκπληκτικό κόσμο και για μένα ήταν, είναι και θα είναι στις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Καταλυτικό ρόλο για την συμφωνία έπαιξε η μεγάλη επιθυμία του προέδρου κ. Ηλιάδη να έρθω στον Άρη".