Μαρκόπουλος: Μπράβο για το δεύτερο ημίχρονο

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε αισθητά την απόδοση του σε άμυνα και επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε στην επικράτηση επί του ΚΑΟΔ, όπως δήλωσε ο προπονητής του Δικέφαλου του Βορρά, Σούλης Μαρκόπουλος."Μπράβο στους παίκτες μου για το δεύτερο ημίχρονο, μετά από ένα όχι τόσο καλό πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε αυτό που μπορούμε και φτάσαμε στη νίκη.

Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο το ματς γιατί προερχόμασταν από ήττα στα Τρίκαλα, επίσης ο ΚΑΟΔ θα ερχόταν δυνατός μετά από μια ήττα ενώ με διάφορους μικροτραυματισμούς το ζήτημα είναι πώς θα είχαμε διάρκεια.

Δώσαμε ευκαιρίες να μας χτυπήσει ο αντίπαλος στη ρακέτα και αυτό ήταν αρνητικό στοιχείο και γίνεται για πρώτη φορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν επιτρέψαμε να γινόταν εύκολα η πρώτη πάσα, η άμυνά μας έγινε δυνατή και είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση.

Τώρα έχουμε ένα ακόμη δύσκολο ματς την Τετάρτη και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Κάποια στοιχεία που ήθελαν να βάλουν οι παίκτες στο πρώτο ημίχρονο, δεν το έκαναν.

Εμείς παίξαμε καλά στην άμυνα αλλά και στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Κόνιαρης είναι ταλέντο και πιστεύω πως θα αποτελέσει από τα βασικά στελέχη της ομάδας τα επόμενα χρόνια, αν δουλεύει έτσι όπως τώρα.

Ναι, έχουμε πρόβλημα στα ριμπάουντ. Πιστεύω πως ήμασταν βελτιωμένοι σήμερα", είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά των παικτών, ο Ντι Τζέι Κούπερ είπε: "Ηταν μια καλή ομαδική νίκη. Παίξαμε πολύ καλά μετά το ματς με τα Τρίκαλα, παίξαμε ομαδικό μπάσκετ και επιστρέψαμε στις νίκες.

Βρήκαμε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλή άμυνα και αυτό οδήγησε σε λάθη τον ΚΑΟΔ. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ταξίδια σαν δικαιολογία, αυτό συμβαίνει και σε άλλες ομάδες.

Η εμφάνισή μου δεν σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο. Αυτό είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς. Μπήκαν τα σουτ, αυτό.

Κάθε νίκη τονώνει την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Είμαστε έτοιμοι για το ματς με την Ανκαρα και πάμε για το καλύτερο".