Ματσιγιάουσκας: Οι Αγγελόπουλοι δεν ήξεραν από μπάσκετ

Ο Αρβιντας Ματσιγιάουσκας αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να βάλει πρόωρο τέλος στην καριέρα του, ενώ θυμήθηκε και το διάστημα της παρουσίας του στον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας πως για τις αποτυχίες της ομάδας ευθύνονταν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, οι οποίοι δεν ήξεραν από μπάσκετ.Ο Μάτσας σχολίασε πάντως, πως στη συνέχεια οι Αγγελόπουλοι έμαθαν από τα λάθη τους και κατάφεραν να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Ετσι, ο λιθουανός δηλώνει πως αφήνει πίσω του τις δύσκολες εποχές και είναι ευτυχισμένος για τις επιτυχίες της παλιάς του ομάδας.

Αναφερόμενος αρχικά στο πρόβλημα της υγείας του, ο λιθουανός άσος σχολίασε: «Δυστυχώς έγιναν μεγάλα λάθη στη θεραπεία μου. Ακόμη και τώρα το αριστερό μου πόδι είναι λεπτότερο απ’ το δεξιό. Η εγχείρηση και η αποθεραπεία πήγαν πολύ άσχημα. Το πόδι μου ήταν σε γύψο για 4-5 μήνες, ενώ θα έπρεπε να κάνω αποθεραπεία».

Για τον τρόπο που τελείωσε την καριέρα του και τον Ολυμπιακό είπε: «Νιώθω ακόμη πικραμένος με όσα έγιναν, αλλά να συνεχίζω να είμαι θυμωμένος δεν βγάζει πουθενά. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι στην αρχή δεν είχαν ιδέα από μπάσκετ. Έκαναν αρκετά λάθη, μιλούσαν πολύ και την πάτησαν. Μετά όμως φάνηκε πως έμαθαν. Το να κερδίζεις δυο συνεχόμενες χρονιές την Ευρωλίγκας, δεν είναι και το πιο συνηθισμένο». 

Κλείνοντας, σχολίασε: «Είμαι χαρούμενος που ο Ολυμπιακός κατέκτησε την Ευρωλίγκα. Είναι σπουδαία ομάδα και το συγκεκριμένο επίτευγμα είναι σημαντικό για τους ιδιοκτήτες της ομάδας και τους παίκτες»