Με Γεωργουλόπουλο στον πάγκο o ΠΑΣ κόντρα στον Πλατανιά

Ο άμεσος συνεργάτης του Σάββα Παντελίδη, Γιώργος Γεωργουλόπουλος θα καθοδηγήσει τον ΠΑΣ στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.Ο Γεωργουλόπουλος σε δήλωση του στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ανέφερε οτι όλοι μέσα στην ομάδα αναλογίζονται το μερίδιο που τους αναλογεί για την μέχρι τώρα πορεία, ενώ τόνισε οτι όλοι κόσμος, διοίκηση,παίκτες και τεχνική ηγεσία θα πρέπει να πάνε ενωμένοι σαν γροθιά στο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Μετά τα τελευταία γεγονότα είχαμε την σημερινή άσχημη και στενάχωρη κατάληξη για όλους. Την απομάκρυνση του κου Παντελίδη από τον πάγκο της ομάδας μας. Ένας τίμιος, εργατικός προπονητής και εξαίρετος άνθρωπος.

Όλοι πλέον πρέπει να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας, όπως πρέπει να αναλογιστούμε και το μερίδιο που μας αναλογεί. Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της κατάστασης. Το Σάββατο πρέπει να πάμε όλοι μια γροθιά. Κόσμος, διοίκηση, προπονητικό team, ποδοσφαιριστές, με μοναδικό στόχο την νίκη. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές των ποδοσφαιριστών μας και  βγάζοντας πάθος και εγωισμό πιστεύω ότι θα  τα καταφέρουμε».

Στα αγωνιστικά, αποκατάσταση σε όσους αγωνίσθηκαν στον αγώνα με τον Αιγινιακό και αγωνιστικά παιχνίδια, με τις οδηγίες του Γιώργου Γεωργουλόπουλου, για τους υπόλοιπους, περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα.

Απουσίαζε ο Τσάβες, o οποίος συνέχισε το  ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο με τις οδηγίες του φυσιοθεραπευτή Φίλιππο Σκόρδου.