Μητρόπουλος: Εύχομαι να μείνω στην ΑΕΚ

Ο Παύλος Μητρόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση με το Λεβαδειακό και το σημαντικό βαθμό που πήρε η Ένωση αλλά και το θέμα της παραμονής του στην ομάδα.Ο μέσος της ΑΕΚ που έχει βοηθήσει σημαντικά στην βελτίωση της εικόνας της στο β' γύρο εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να παραμείνει στο σύλλογο σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Λεβαδειακό. Ο νεαρός παίκτης της Ένωσης μίλησε τόσο για την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στους "πράσινους" αλλά και για το μέλλον του στον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

 Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό:

«Η ήττα θα ήταν το χειρότερο για μας. Η ισοπαλία μας βόλευε, ενώ μία νίκη θα ήταν σωτήριο. Η ισοπαλία είναι ένα μεγάλο βήμα. Ίσως καλύτερα που ήρθε ισοπαλία για να μείνουν συγκεντρωμένοι ως το τέλος».

Για το αν η ΑΕΚ μπορούσε να πάρει τη νίκη σήμερα:

«Η ΑΕΚ έχει αλλάξει πολλά πράγματα από τον Δεκέμβρη και μετά. Έχει βελτιωθεί και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ, αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα. Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στην ισοπαλία».

Για το μέλλον του:

«Το μόνο σίγουρο, μέχρι να οριστικοποιηθεί η παραμονή της ΑΕΚ, δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό. Σέβομαι τι μου έχει προσφέρει αυτή η ομάδα μέχρι στιγμής, όταν όλα τελειώσουν με το καλό να τα βάλουμε όλα κάτω και να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Όταν είσαι σε μία τέτοια μεγάλη ομάδα και είσαι δανεικός από τον Παναιτωλικό, εύχομαι να τα βρει η ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό και να μείνω στην ομάδα».