Μπάρισιτς: Σέβομαι τον Αστέρα

Ο προπονητής της Ραπίντ Βιέννης Ζόραν Μπάρισιτς τόνισε ότι δεν θα παίξει ρόλο η παράδοση και πως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάρισιτς:

«Σέβομαι τον Αστέρα. Δεν είναι λίγο η τρίτη θέση που κατέκτησε στο πρωτάθλημα. Θα είναι μια σκληρή και οριακή μάχη. Είναι δυνατή ομάδα ο Αστέρας. Έχω συλλέξει πληροφορίες. Γνωρίζω ότι παίζουν πολλοί ξένοι παίκτες. Είναι πολύ καλή και τεχνική ομάδα. Πιστεύω ότι παρόλο που άλλαξε η ομάδα δεν θα παίξει ρόλο. Ο Αστέρας θέλει και εκείνος να κερδίσει το ματς. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Διακρίνω τις αρετές στην επίθεση. Είναι πολύ καλός ο Γκόϊαν.

Η παράδοση δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Όταν έμαθα για τον Αστέρα, δεν είχα πολλές πληροφορίες. Έμαθα ότι κατέκτησε την τρίτη θέση και συνεπώς είναι μια ομάδα με ποιότητα και σέβομαι τον Αστέρα. Κάθε ομάδα έχει την ιστορία της, αλλά παίζει ρόλο το πώς θα παιχτούν οι δύο αναμετρήσεις. Άλλες ομάδες αγοράζουν παίκτες και άλλες στηρίζονται στις Ακαδημίες τους. Ξαναλέω ότι η παράδοση δεν θα παίξει ρόλο στα δύο ματς. Δεν ήμουν προπονητής πέρσι. Πιστεύω ότι αύριο δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τα επεισόδια. Ξέρω ότι πέρυσι τιμωρήθηκαν και ο ΠΑΟΚ και η Ραπίντ».