"Οι παίκτες μου είχαν καρδιά και μυαλό"

Ο προπονητής τη Μάλαγα, Μανουέλ Πελεγκρίνι, αναφέρθηκε στην ψυχραιμία των παικτών του και στην καυτή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ισπανικής ομάδας μιλώντας για την πρόκριση των Ανδαλουσιάνων στους "8" του Champions League.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πελεγκρίνι:

"Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη και ο κόσμος μας άξιζε αυτή τη νίκη. Οι καρδιές των παικτών μου χτυπούσαν δυνατά, αλλά το μυαλό λειτουργούσε σωστά. Τώρα είμαστε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα παλέψουμε για τα ημιτελικά".

Παράλληλα, δηλώσεις έκανε και ο σκόρερ της Μάλαγα Ρόκε Σάντα Κρουζ: "Είναι φανταστικό. Ονειρευόμασταν ακριβώς μια τέτοια νίκη μετά το πρώτο παιχνίδι. Ζούμε ένα όνειρο και νιώθουμε την υπερηφάνεια της πόλης σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι. Θα ήθελα τη Μπάγερν αντίπαλο στον επόμενο γύρο, γιατί εγώ και ο Ντεμικέλις παίξαμε εκεί και θα θέλαμε να ξαναγυρίσουμε".

Ο έτερος σκόρερ Ίσκο δήλωσε περήφανος που ανήκει σε αυτή τη γενιά παικτών της Μάλαγα: "Ημασταν τεράστιοι! Είναι σίγουρα το μεγαλύτερο επίτευγμα αυτής της ομάδας και είμαι υπερήφανος που παίζω με τέτοιους συμπαίκτες".