Ολαϊτάν: Χαρούμενοι για τη νίκη

Για τη μεγάλη νίκη της Βέροιας επί της Κέρκυρας αναφέρθηκαν οι Μαικλ Ολαϊτάν και Νίκος Γεωργιάδης που απομάκρυναν την Βασίλισσα του Βορρά από την επικίνδυνη ζώνη.«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε το ματς και πιστεύω ότι θα παίξουμε και καλύτερα. Το πρώτο γκολ ήταν πολύ σημαντικό αλλά το δεύτερο ήταν αυτό που μας εξασφάλισε τη νίκη. Ήταν υπέροχη η στήριξη του κόσμου και τη χρειαζόμασταν για να φτάσουμε στη νίκη», ήταν τα λόγια του Μάικλ Ολαϊτάν.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε. Κατά 85% είμαστε στην επίτευξη του στόχου, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε ακόμη τρεις βαθμούς για να πετύχουμε το στόχο και μαθηματικά. Ήταν μία τεράστια βαθμολογικά νίκη».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες είπε: «Αυτό πλέον μας έχει γίνει συνήθεια. Να κάνουμε πάρα πολλές ευκαιρίες και να μην σκοράρουμε εύκολα. Πιστεύω ότι το θέμα είναι ψυχολογικό. Η αλήθεια είναι ότι δεν φοβηθήκαμε το ματς. Πιστεύαμε ότι κάποια στιγμή θα έρθει το γκολ και ήρθε και πήραμε τους τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς».

Για την  παρουσία του κόσμου ανέφερε: «Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Πιστεύω ότι δεν είναι μόνο σήμερα αλλά εδώ και μερικά παιχνίδια μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και τον ευχαριστούμε. Μας δίνει ώθηση. Είναι ο 12ος παίκτης και δεν το λέω για να το πω. Το πιστεύω. Θέλουμε να συνεχίσει να είναι δίπλα μας».