Ορθιος και με 10 ο Ατρόμητος στα Χανιά

Ο Πλατανιάς προηγήθηκε, όπως στα περισσότερα εντός εδρας παιχνίδια του, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο, ο οποίος από το 43' έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιαννούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με πρόβλημα για τον Ατρόμητιο, αφού ο Καραγκούνης υπέστη θλάση στο δικέφαλο και άφησε τη θέση του στο 11' στον Γεωργίου στην ενδεκάδα.

Ο Πλατανιάς προηγήθηκε στο 25' με κεφαλιά του Τόρες, ύστερα από σέντρα του Φερνάντες και έβαλε μπροστά τους Χανιώτες στο σκορ με 1-0.

Ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 33', όταν ο Δημούτσος έβγαλε την κάθετη στον Μπρίτο που βγήκε τετ α τετ με τον Γιωργαλλίδη, αλλά τον νίκησε ο γκολκίπερ του Πλατανιά.

Στο 36' ο Μοράλ με κεφαλιά "άγγιξε" το 2-0, αλλά ο Τσενάμο αποσόβησε τον κίνδυνο και στην επόμενη φάση ο Ατρόμητος ισοφάρισε με προβολή του Παπαδόπουλου, ύστερα από σέντρα του Γιαννούλη, με τη μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 41' μεγάλη ευκαιρία με τον Μπρίτο για να κάνει το 2-1 για τον Ατρόμητο, αλλά το σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση βρήκε στοπ στον Γιωργαλλίδη. Στο... καπάκι ο Τσενάμο είπε όχι σε τετ α τετ με τον Γουνδουλάκη, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με αποβολή του Γιαννούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα, αφήνοντας τον Ατρόμητο με 10 παίκτες.

Ο Πλατανιάς πήρε τα ηνία του αγώνα παίζοντας με παίκτη περισσότερο, αλλά όσες προσπάθειες κι αν έκανε δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα του Ατρομήτου που μοιραία με αριθμητικό μειονέκτημα είχε κλειστεί πίσω. Στο 70', 72', 84' ο Κάται δεν μπόρεσε να βρει στόχο, ενώ την ίδια κατάληξη είχε προσπάθεια του Αγκιλέρα στο 81'. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.