Ο Ολυμπιακός στο... κόλπο για Φυτανίδη

Ετοιμος να κάνει "μπάσιμο" για την απόκτηση του Σωκράτη Φυτανίδη είναι ο Ολυμπιακός, καθώς ο παίκτης μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο και δεν έχει ακόμη συμφωνήσει με καμία ομάδα.Ο Παναθηναϊκός έχει εκδηλώσει εδώ και αρκετό καιρό ενδιαφέρον για τον παίκτη, ωστόσο, ο 29χρονος αμυντικός καθυστέρησε να απαντήσει και η υπόθεση πάγωσε.

Οι ερυθρόλευκοι όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούσαν τις εξελίξεις και από τη στιγμή που ο παίκτης δεν έκλεισε σε κάποια ομάδα, είναι έτοιμοι να κινηθούν για την απόκτησή του.

Η εφημερίδα Φως θεωρεί δεδομένο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, που θέλει έναν ακόμη έλληνα για την άμυνά του και μάλιστα χωρίς να δαπανήσει χρήματα, καθώς ο παίκτης είναι ελεύθερος.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν στο ρόστερ τους, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μανωλά, καθώς και τον Δημήτρη Σιόβα. Για τους δύο τελευταίους δεν αποκλείεται να υπάρξει και πρόταση για το εξωτερικό, επομένως η απόκτηση του Φυτανίδη θα ήταν μία εξαιρετική εναλλακτική.

Τη φετινή σεζόν ο Φυτανίδης έχει παίξει σε 34 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μάλιστα πετύχει 3 γκολ και μοιράσει 2 ασίστ στους συμπαίκτες του.