Πάει για Γιαννιώτα ο Παναθηναϊκός

Τον Γιάννη Γιαννιώτα έχει στο στόχαστρο ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal". Ο 19χρονος άσος του Αρη αποτελεί εισήγηση του Γιάννη Σαμαρά και τα νέα μέλη του τεχνικού τιμ των πρασίνων (Αναστασίου, Σαραβάκος, Νταμπίζας) έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους για να προχωρήσει η μεταγραφή.Ο Γιαννιώτας αποτελεί εξαιρετική περίπτωση για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν, λόγω του νεαρού της ηλικίας του αλλά και του χαμηλού κόστους που απαιτείται για την αγορά του (η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι 150.000 ευρώ).

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι άνθρωποι της ομάδας συναντήθηκαν πριν λίγες ημέρες με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος τους ξεκαθάρισε πως πρόθεση του 19χρονου άσου είναι να αγωνιστεί σε ένα ασφαλές περιβάλλον, χωρίς τα χρήματα να αποτελούν την πρώτη του σκέψη.

Ο Γιαννιώτας επιθυμεί να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το θέμα ενδεχόμενης μετακίνησής του, έτσι ώστε να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα Νέων στο Μουντιάλ της Τουρκίας, στις αρχές Ιουνίου.

Να σημειώσουμε πως για τον ποδοσφαιριστή του Αρη έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός.