Πέσιτς: Δείξαμε χαρακτήρα

Οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου έδειξαν χαρακτήρα στο ΣΕΦ, πίστεψαν στους εαυτούς τους και δυσκόλεψαν αρκετά τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο οποίος τόνισε παράλληλα ότι ο αγώνας της Πέμπτης (31/10) ήταν μία απόδειξη πως το μπάσκετ υπάρχει και στη Γερμανία."Η πρώτη εντύπωση ήταν πως κανείς δεν πίστευε πως μπορούσαμε να νικήσουμε. Κι είχαν δίκιο. Αλλά κανείς δε μπορεί να μας απαγορεύσει να ελπίζουμε. Είχαμε τις πιθανότητές μας.

Είμαι πεπεισμένος πως ο κάθε προπονητής έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδος του, αλλά τίποτε δεν τελειώνει πριν απ' τη λήξη. Πρέπει να παλέψεις, να δουλεύεις 7 ημέρες.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, επειδή δείξαμε χαρακτήρα. Ηταν μία απόδειξη πως το μπάσκετ επίσης υπάρχει στη Γερμανία. Ο Ολυμπιακός έχει συνέχεια απ' τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και διάρκεια στο παιχνίδι του.

Αυτό που μου άρεσε σήμερα (31/10) είναι πως βελτιώσαμε τις πιθανότητές μας για τη νίκη, επειδή πιστέψαμε στους εαυτούς μας. Ηταν το τελευταίο παιχνίδι του Οκτωβρίου.

Διαθέτουμε ταλέντο, αλλά στην άμυνα απαιτείται και συγκέντρωση, ώστε την επόμενη φορά να μη κάνουμε 32 φάουλ έναντι των 23 φάουλ του Ολυμπιακού και να μη δώσουμε στον αντίπαλο 36 βολές", είπε ο προπονητής της Μπάγερν.