Πανθρακικός: Οργή για την διαιτησία του Μήτσιου στα Χανιά

Οργή επικρατεί στις τάξεις των ανθρώπων του Πανθρακικού για τη διαιτησία του Χρήστου Μήτσιου, που στέρησε στην ομάδα του Άκη Μάντζιου τη δυνατότητα να πανηγυρίσει τη νίκη στα Χανιά, επί του Πλατανιά...
Ο Πανθρακικός για άλλο ένα εκτός έδρας ματς κρατούσε τη νίκη στα χέρια του μέχρι το τέλος, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει το τρίποντο. Κι αν για την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη έφταιγε η κακή αμυντική αντίδραση της ομάδας στα τελευταία λεπτά, δεν ισχύει το ίδιο για το 2-2 στη Λιβαδειά, όταν είχε αποβληθεί άδικα ο Ντιόγκο Ζορντάο και πολύ περισσότερο για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Εξάλλου, ο Πανθρακικός έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεται για την αποβολή-«φάντασμα» του Γιάννη Χρήστου στο 82', με δεύτερη κίτρινη κάρτα, που ήταν ουσιαστικά το γεγονός που βοήθησε τον Πλατανιά να πιέσει και με παίκτη παραπάνω την ομάδα του Άκη Μάντζιου στα τελευταία λεπτά.

Παράλληλα όμως, η ομάδα της Κομοτηνής διαμαρτύρεται και για μια φάση στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ ο Κάσες. Και η υπόδειξη φυσικά ήταν λανθασμένη γιατί δεν υπάρχει οφσάιντ όταν ο παίκτης είναι κάτω από το κέντρο και στην περίπτωση αυτή μάλιστα ο Ισπανός θα μπορούσε ακόμα και να δώσει ξανά το προβάδισμα στον Πανθρακικό!