Παπαδόπουλος: Εγιναν όργια στο Ολυμπιακός - Ηλυσιακός!

Θέμα... διαιτησίας στο Ολυμπιακός - Ηλυσιακός "άνοιξε" ο μάνατζερ του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των διαιτητών για τη 16η και 17η αγωνιστική της Α1.Στο περιθώριο της κλήρωσης ο Παπαδόπουλός ρώτησε τον Στέλιο Συμεωνίδη:  "Πώς σας φάνηκε η διαιτησία στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ηλυσιακό;", με τον "ισχυρό άνδρα" της ΚΕΔ να του απαντά ότι έγιναν ορσιμένα λάθη.

"Εγώ πιστεύω ότι έγιναν όργια", δευτερολόγησε ο Μάνος Παπαδόπουλος, για να πάρει ξανά τον λόγο ο Συμεωίδης: "Δεν θα πρέπει να αναφέρεστε σ' αυτή τη διαιτησία από τη στιγμή που δεν αφορούσε τον Παναθηναϊκό".

Η απάντηση του Μάνου Παπαδόπουλου ήταν άμεση: "Είναι δικό μας θέμα γιατί διεκδικούμε την πρώτη θέση και υπάρχουν και άλλες ομάδες που την διεκδικούν. Δεν θα το συνεχίσω όμως, καθώς οι κύριοι στους οποίους αναφέρομαι απουσιάζουν".

Αποχωρώντας, βέβαια, από την κλήρωση έριξε το... καρφί του, λέγοντας; "Έχετε δίκιο, ο Πανιώνιος θα έπρεπε να διαμαρτυρηθεί καθώς μαζί με τον Ολυμπιακό διεκδικούν τη δεύτερη και την τρίτη θέση".