Πλατανιάς της ισοπαλίας, 1-1 με Πανθρακικό

Ο Κάσες άνοιξε το σκορ στο 49', αλλά με γκολ του Ναζλίδη στο 87' ο Πλατανιάς διαμόρφωσε το τελικό 1-1 με τον Πανθρακικό για την 6η αγωνιστική της Super League
Την πέμπτη του ισοπαλία σημείωσε ο Πλατανιάς, που έχει τις περισσότερες στο πρωτάθλημα (πέντε). Στις προηγούμενες ισοπαλίες του είχε προηγηθεί, αλλά αυτή τη φορά ήταν η ομάδα, που κατάφερε να γλιτώσει το βαθμό. Μετά από ένα "στείρο" από ευκαιρίες α' μέρος, ο Πανθρακικός προηγήθηκε με γκολ του Κάσες στο 49', αλλά η είσοδος του Μπέλιτς ανέβασε τους γηπεδούχους, που αγωνίστηκαν με αριθμητικό πλεονέκτημα το τελευταίο δεκάλεπτο. Τελικά η πίεση του Πλατανιά εξαργυρώθηκε με το γκολ του Ναζλίδη στο 87', που ανέβασε την ομάδα του στους 5 βαθμούς. Αντίθετα, ο Πανθρακικός έχασε την ευκαιρία να ανέβει τρίτος και ανέβηκε στην 6η θέση, φτάνοντας τους 9 βαθμούς.
Με μόλις τέσσερις τελικές προσπάθειες (καμία εντός εστίας) και ένα δοκάρι για τον Πανθρακικό ολοκληρώθηκε το α' μέρος στα Περιβόλια. Ο Πλατανιάς είχε την συντριπτική κατοχή (65-35), αλλά απέναντι στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία των ακριτών δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους προς την εστία του Σέρεμετ.
Τρεις μικροευκαιρίες με Τόρες, Ναζλίδη και Κάταϊ δεν ήταν αρκετές για τους κρητικούς, ενώ αντίθετα τη μεγαλύτερη ευκαιρία του α' μέρους την έφτιαξε ο Πανθρακικός, έστω και με τη βοήθεια της τύχης. Ενα γύρισμα προς τα πίσω και ένα κακό διώξιμο του Γεωργαλίδη λίγο έλειψε να στοιχίσει, αλλά η κόντρα στον Ζεκίνια σταμάτησε στο δοκάρι.
Στην επανάληψη ο Πανθρακικός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τους κενούς χώρους στις αντεπιθέσεις και στο 49' ο Κάσες με ωραία καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Γεωργαλίδη, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Μάντζιου. Με την είσοδο του Μπέλιτς, που δημιούργησε πολλούς κινδύνους, ο Πλατανιάς ανέβασε αμέσως ταχύτητα και άρχισε να πιέζει τους φιλοξενούμενους, με τον Ναζλίδη να είναι διαρκής πηγή κινδύνων.
Η κεφαλιά του έλληαν επιθετικού στο 65' πέρασε άουτ, ενώ στο 69' οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ, όταν ο Φαΐσκα σημάδεψε το δοκάρι μετά από κόρνερ. Ο Πανθρακικός στο 82' έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χρήστου και η πίεση του Πλατανιά αυξήθηκε ακόμα περισσότερο. Ο Σέρεμετ είπε "όχι" σε Γιακουμάκη και Ναζλίδη, αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίτοτα στο 87' όταν ο Ναζλίδης με δυνατή κεφαλιά τον νίκησε, χαρίζοντας το βαθμό της ισοπαλίας.
 
Πλατανιάς (Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης (85' Στόλερ), Φαΐσκα, Φερνάντες, Ραφαέλ, Αγκιλέρα, Τετέ, Κάταϊ (52' Μπέλιτς), Ναζλίδης, Γουνδουλάκης, Τόρες (58' Γ.Ε. Γιακουμάκης)
Πανθρακικός (Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Ζος (46' Χρήστου), Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Εμπό (81' Τζάνης), Κάσες, Ρομέου, Ιγκόρ (25' Ζεκίνια)