Πουγιόλ: Να σταματήσω το ποδόσφαιρο εδώ

Ο Κάρλες Πουγιόλ δήλωσε πιστός στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αποσυρθεί τη νέα σεζόν από το ποδόσφαιρο. Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο των Αμπιντάλ και Βαλντές.Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής των μπλαουγκράνα, Κάρλος Πουγιόλ, μίλησε για το μέλλον του τονίζοντας πως επιθυμεί να μείνει στο σύλλογο της καρδιάς του και να κλείσει την καριέρα του σε αυτόν, ενώ παράλληλα δεν απέκλεισε την πιθανότητα να σταματήσει το ποδόσφαιρο την επόμενη σεζόν εξαιτίας των συνεχών τραυματισμών που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.

Ο αρχηγός των καταλανών μίλησε επίσης και τον Ερικ Αμπιντάλ αλλά και τον Βίκτωρ Βαλντεζ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Το ματς απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν το μόνο μέσα στη σεζόν, που δεν πονούσα", είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός αμυντικός σχετικά με τους τραυματισμούς που τον ταλάνισαν την περασμένη σεζόν.

Για το μέλλον του: "Το μόνο που θέλω είναι να παίζω στην Μπάρτσα. Θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο εδώ. Αν τα προβλήματα (σ.σ. τραυματισμών) συνεχιστούν και την επόμενη σεζόν, θα αποσυρθώ. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο".

Για Αμπιντάλ: "Χθες με τον Ερίκ Αμπιντάλ ήταν μια πολύ συναισθηματική μέρα. Είχε την δυνατότητα να κάνει απίστευτα πράγματα. Του εύχομαι τα καλύτερα".

Για τον Βαλντές: "Ο Βαλντές είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου. Είναι φίλος μου".