Προπόνηση, δίτερμα και... καλό Πάσχα στον Πανιώνιο


Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης την Τρίτη (30/4), ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των προπονήσεων των παικτών του Πανιωνίου και πλέον ξεκίνησε η άδειά τους για το Πάσχα.Την Τρίτη (30/4) το πρόγραμμα περιλάμβανε οικογενειακό δίτερμα, με την συμμετοχή και του τεχνικού επιτελείου. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες τους κόκκινους και τους μπλε.
Ο Μάρκος Ντούνης ήταν υπεύθυνος για την σύνθεση της μπλε ομάδας και ο Αμίρης Κούρντι της κόκκινης.
Τελικό σκορ 6-2 για τους μπλε για τους οποίους τρία τέρματα σημείωσε ο Βασίλης Μπούζας και από ένα οι Διονύσης Γιαννούλης, Αγγελος Σπανός και Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Διακριθέντας από τους μπλε και ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας, Γιώργος Διαμαντόπουλος.
Για τους κόκκινους, που αγωνίστηκαν ενισχυμένοι με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Μάκη Βενιαμίν και από τον γυμναστή Κώστα Παρούση (αμφότεροι διακριθέντες) σκόραραν οι Ντούνης, Κουλουχέρης.
Πλέον νέα προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα στη Νέα Σμύρνη στις 18:00.
Λόγω της διεξαγωγής του αγώνα μπαράζ την Πέμπτη 9 Μαΐου στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, μεταφέρεται η έδρα του φιλικού με τον Λεβαδειακό που ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Τετάρτη 8 Μαΐου. Πλέον το παιχνίδι θα γίνει σε άλλη ημερομηνία στο γήπεδο της Λιβαδειάς.