Πρόκριση με άγχος η Καλλονή, 2-2 τον Πιερικό

Η Καλλονή που είχε κερδίσει με 2-1 στην Κατερίνη τον Πιερικό, προηγήθηκε 2-0 στον επαναληπτικό που διεξήχθη στην Μυτιλήνη, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 και άγχωσαν τους Λέσβιους, που τελικά, έστω κι έτσι πήραν το εισιτήριο για τους 16 του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία τους.Στο 19' ο Μανούσος άνοιξε με πέναλτι το σκορ για την Καλλονή με τον Καζάκη στο 43' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας της Μυτιλήνης, που φαινόταν να καπαρώνει την πρόκριση.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος ο Πιερικός με δύο γκολ του Μπρίτο στο 48' και στο 68' έβαλε... μπουρλότο στο ματς ισοφαρίζοντας σε 2-2 και με ένα ακόμη γκολ θα έπαιρνε η ομάδα της Κατερίνης την πρόκριση.

Τελικά το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε κι έτσι η Καλλονή, έστω και με άγχος πήρε το εισιτήριο για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Καλλονή (Γ. Ματζουράκης): Χογκ, Γάλας, Κριπιντίρης, Αναστασιάδης, Λίμα, Σιλιγαρδάκης, Γιουκαρής (74' Γκάσιτς), Μανούσος, Βλαστέλλης (88' Ντάμπος), Χουάνλου (88' Nτος Σάντος), Καζάκης.

Πιερικός (Γ. Φοιρός): Παπατολίκας, Νικολίτσης, Τσιρλίδης, Παπαδόπουλος (63' Αθανασίου), Μπρίτο, Μιχαηλίδης (71' Στεφανιδης), Παπατόλιος, Ίτσιος (83' Σερέτης), Ιορδανίδης, Καρτσαμπάς, Μανίκας.