Ρήγας: Προτεραιότητά μου η Καλαμάτα

Ο Χρήστος Ρήγας μίλησε για την πορεία της Καλαμάτας στη χρονιά που ολοκληρώθηκε και για τα σχέδια του στο μέλλον.Ο παίκτης της Καλαμάτας που αποκτήθηκε από την ομάδα τον Ιανουάριο και συμπλήρωσε 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League 2 μίλησε για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα για την άνοδο στη Football League και για τους λόγους που δεν συνέβαλαν στο θετικό αποτέλεσμα.
"Σίγουρα η χρονιά δεν ήταν αυτή που περίμενε η ομάδα, αφού δεν κατάφερε να πετύχει τον αρχικό της στόχο που ήταν η άνοδος στη Β' Εθνική. Σε αυτό έπαιξαν σημαντικό ρόλο διάφοροι παράγοντες. Ένας βασικός ήταν οι μεταγραφές του Ιανουαρίου (η αναφορά γίνεται για τους ξένους παίκτες), οι οποίοι δεν βοήθησαν την ομάδα. Ωστόσο, με την έλευση των Νίκου Κακαλέτρη και Τάκη Σακελλαρόπουλου η ομάδα βρήκε τη χημεία της και παιχνίδι με παιχνίδι υπήρχε αισθητή βελτίωση.
Οι δύο προπονητές μας μετέδωσαν την επιθετική φιλοσοφία τους, πράγμα το οποίο οι προηγούμενοι δεν το είχαν κάνει. Από την άλλη, θα πρέπει να επισημάνω ότι η αποτυχημένη χρονιά οφείλεται και στους παίκτες αλλά και στη διοίκηση. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έγιναν λάθος επιλογές σε ποδοσφαιριστές αλλά και προπονητές". 
Αναφορικά με την παρουσία του στην Καλαματά ανέφερε τα εξής: "Προσπάθησα τους έξι μήνες που αγωνίστηκα στην ομάδα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Βέβαια, οι προπονητές μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ και εγώ από την πλευρά μου "άρπαξα" την ευκαιρία, κάτι το οποίο με βοήθησε ψυχολογικά αλλά και αγωνιστικά. Θεωρώ ότι οι καλύτερες μου εμφανίσεις συνοδεύτηκαν και με τη γενικότερη εικόνα της ομάδας τόσο στο ματς με τον Αστέρα Μαγούλας όσο και με τα Χανιά στην έδρα μας".
Για τα μελλοντικά του σχέδια δήλωσε: "Αναφορικά με το μέλλον μου, έχω να πω ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα, αφού την Πέμπτη ολοκλήρωθηκαν οι υποχρεώσεις μας με την ομάδα. Θα περιμένω και δίνω φυσικά προτεραιότητα στην Καλαμάτα και τον κ. Ράλλη. Σίγουρα θα κοιτάξω να κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή για την καριέρα μου!
Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι μπορεί η Καλαμάτα να μην πέτυχε τον στόχο της ανόδου, ωστόσο ομάδες με τη δυναμική της "Μαύρης Θύελλας" γρήγορα θα βρουν το δρόμο τους".