Σα Πίντο: Χρειάζεται ηρεμία

O Σα Πίντο, κόντρα στις αποδοκιμασίες των φιλάθλων, ύψωσε ασπίδα προστασίας στους παίκτες του ΟΦΗ, μετα το παιχνίδι με την Καλλιθέα και έκανε έκκληση ηρεμίας, για το κρίσμο αγώνα που ακολουθεί με τον ΑρηΑναλυτικά όσα δήλωσε ο Σα Πίντο στην συνέντευξη Τύπου:
"Η ουσία είναι ότι οι παίκτες έδωσαν την ψυχή τους. Επαιξαν και προσπάθησαν. Προσπαθούν να ηρεμήσουν και να είναι καλύτεροι μέρα με τη μέρα. Εχουμε μια δύσκολη δουλειά μπροστά μας. Οι παίκτες είναι όμως έτοιμοι να πολεμήσουν.

Χρειάζεται ηρεμία. Και την υποστήριξη τω φιλάθλων μας. Αν είμαστε όλοι μαζί οι αντίπαλοι πρέπει να μας φοβούνται. Πιστεύω στους παίκτες και στα στελέχη της ομάδας. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Μια οικογένεια. Το κλάμπ του ΟΦΗ όλο μαζί ένα. Να είμαστε δυνατοί. Αν συμβαίνει αυτό τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα.

Ζητάω απο τον κόσμο να στηρίζει την ομάδα. Δουλεύουν σκληρά οι παίκτες. Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι. Πολλές ομάδες της πρώτης κατηγορίας, είχαν πρόβλημα απο ομάδες της δεύτερης κατηγορίας. Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Αρη.

Εύχομαι την Κυριακή να είμαστε όλοι μαζί. Απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δε μπορώ μόνος μου, να τα καταφέρω. Τα αποτελέσματα θα έρθουν. Oι παίκτες θέλουν να πετύχουν. Θέλουν να τα δώσουν όλα. Το νοιώθω αυτό και το βλέπω. Υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος. Θέλουν να κερδίσουν. Καταλαβαίνω τον κόσμο. Το θέλουν και οι παίκτες".