Σε καλό δρόμο του Λεόν, προτάθηκε ο Μπάμπελ

Η 1η Ιουνίου έφτασε και σύμφωνα με τα λεγόμενα της διοίκησης, ο Ολυμπιακός ασχολείται πλέον και επίσημα με τις μεταγραφικές του κινήσεις. Η πρώτη από αυτές αναμένεται να είναι του Πέδρο Λεόν, ο οποίος πλησιάζει στο Λιμάνι.Ο Λεόν αποτελεί τη νούμερο 1 επιλογή του Μίτσελ και η διοίκηση θέλει να ικανοποιήσει την επιθυμία του. Οπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος», εκτός απροόπτου ο 26χρονος χαφ θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Ασφαλώς, οι ερυθρόλευκοι θα έχουν και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι με ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχεί στις απαιτήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ουσία είναι πως η υπόθεση του Λεόν βρίσκεται σε καλό δρόμο και ο Μίτσελ πιθανότατα να πάει ξανά στην Ισπανία για να συναντηθεί μαζί του.

Στο μεταξύ, η εφημερίδα SportDay αναφέρει πως στον Ολυμπιακό προτάθηκε εκ νέου ο Ράιαν Μπάμπελ. Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από τον Αγιαξ στον οποίο τη φετινή σεζόν παίξει σε 22 συμμετοχές (5 γκολ και 7 ασίστ).

Το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό από τους «ερυθρόλευκους», καθώς φαίνεται να αξιώνει ένα ποσό της τάξεως του 1,3 με 1,4 εκατ. ευρώ.