Σκοτώθηκε ακροβάτισσα του Cirque du Soleil

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο ακροβατικό σόου του πασίγνωστου ‘Cirque du Soleil’ όταν η ακροβάτισσα Sarah Guyard-Guillot, έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της παράστασης.Η 31χρονη έπεσε στο κενό, από την μπάρα που πραγματοποιούσε το ακροβατικό της, καταλήγοντας στο κέντρο της σκηνής. Ο θάνατός της ανακοινώθηκε επίσημα λίγη ώρα αργότερα σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας.

Το Cirque du Soleil, γνωστό σε όλο τον κόσμο για τα παράτολμα σόου που παρουσιάζει, αποτελείται από ένα θεατρικό γκρουπ το οποίο συνδυάζει χορό, ακροβατικά, οπτικά εφέ και δράμα. Η άτυχη κοπέλα, μητέρα δύο παιδιών, έπεσε στο κενό από αρκετά μεγάλο ύψος, ενώ παρουσίαζε το χορευτικό ‘Ka’ στο Λας Βέγκας. Σύμφωνα με ένα θεατή, όταν η ακροβάτισσα έπεσε στη σκηνή, όλοι νόμιζαν ότι επρόκειτο για μέρος του σόου, όμως μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο κόσμος άρχιζε να ουρλιάζει σοκαρισμένος.

Το σόου διακόπηκε αμέσως και μέσα σε λίγα λεπτά ακούστηκε ανακοίνωση ότι η παράσταση δε θα συνεχιζόταν. Ο ιδρυτής του Cirque du Soleil, Guy LaLiberte, εξέφρασε τη λύπη του προς την οικογένεια της άτυχης κοπέλας. Η Guyard-Guillot ήταν μία από τις βετεράνους χορεύτριες του διάσημου τσίρκου και εμφανιζόταν στο σόου από το 2006.

Πηγή ysterografa.gr