Σπυρόπουλος: Θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο


Ο Τάκης Σπυρόπουλος έπαιξε για ένα ημίχρονο στο φιλικό... ξεμούδιασμα του Παναθηναϊκού στα Μέγαρα και τόνισε πως οι πράσινοι θα γίνονται καλύτεροι παιχνίδι με το παιχνίδι, ενώ έδωσε το σύνθημα για θετικό αποτέλεσμα στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο δεξιός μπακ του Τριφυλλιού μετά το φιλικό με τον Βύζαντα:
"Ήταν μια ευκαιρία για όλα τα παιδιά που δεν αγωνίστηκαν στο ματς με τον Αστέρα για να τα δει ο προπονητής και να δείξουν τι αξίζουν".

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται: "Σίγουρα παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο μας βγαίνουν τα πράγματα που μας ζητά ο προπονητής μας και στη συνέχεια παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι.

Για τη στήριξη του κόσμου: "Σίγουρα αν και δεν έχουν έρθει κάποια αποτελέσματα ο κόσμος μας βοηθάει και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό θέλουμε να τους έχουμε συνέχεια δίπλα μας για τη συνέχεια".

Για τον παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: "Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας"